AZİZİYE’DE EMEKLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Aziziye Belediyesi’nin Dadaşkent’teki hizmet binasında yapılan açılışa Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağrıyanık, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Turanoğlu, ilçe protokolü ile okul müdürleri, muhtarlar ve kursiyerler katıldı.

CAMİLER RAMAZANA HAZIRLANIYOR

Halkın ibadetlerini temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda yapabilmeleri amacıyla başlatılan çalışma kapsamında ilçedeki camilerin genel temizliği yapılıyor.

GENÇ BAŞKANDAN, GENÇLERE ÖZEL YATIRIM

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Muhammed Cevdet Orhan, gençlere yönelik projeleri ve ilçede yapacağı sportif atılımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SEKMEN VE ORHAN MUHTARLARI DİNLEDİ

Yaklaşık 5 saat süren toplantı oldukça verimli geçti.

SORUNLAR İSTİŞARE İLE ÇÖZÜLÜYOR

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz’ün başkanlığında yapılan ve Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile ilçedeki diğer kurumların yöneticilerinin katıldığı toplantı Ilıca Termal Tesisleri’nde yapıldı.

ÖNCELİĞİNİZ, ÖNCELİĞİMİZ

Aziziye Belediyesi, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışıyla, anketler düzenleyerek vatandaşın görüş ve önerilerini dinliyor.

200 EVLER'DE DÖNÜŞÜM HAMLESİ

Başkan Orhan, kentsel dönüşüm için hak sahipleriyle bir araya gelerek, istişare etti.

BAŞKAN ORHAN, TAŞKESENLİOĞLU'NU AĞIRLADI

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksal, Erzurum Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım ve Aziziye Şube Müdürü Bülent Pesen ile birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Genel Müdür Taşkesenlioğlu, Erzurumlu olmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade etti.

YILMAZ’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Yılmaz, yerel seçimlerde en yüksek oy oranı ile Erzurum birincisi olan Başkan Orhan’ı, başarısından dolayı kutladı.

BAŞKAN ORHAN’DAN TAZİYE MESAJI

Başkan Orhan, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Soma’da trafo patlaması sonucu ülkemizi derinden yaralayan ve milletimizin yüreğini dağlayan müessif bir kaza meydana gelmiştir.