BAŞKAN ORHAN’A PORTRE HEDİYESİ

Aziziye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Ilıcalı ve hocaları Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan‘ı makamında ziyaret ederek portre resmini hediye ettiler.

02.08.2018

BAŞKAN ORHAN’A ÇOCUKLARIN YOĞUN İLGİSİ

Hemen her fırsatta ilçede gezerek vatandaşlarla istişare eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor.

02.08.2018

AZİZİYE’DE YENİ YERLEŞİM ALANLARI

Erzurum’un en hızlı gelişen ilçelerinin başında gelen Aziziye’de, her geçen gün yeni yerleşim alanları ihdas ediliyor.

02.08.2018

İNAL; ERZURUM’DA GÜZEL DENEYİMLER YAŞADIM

Bir süre önce Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından Antalya Başsavcılığı görevine getirilen Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, veda ziyaretleri kapsamında gittiği Aziziye Belediyesi’nde Başkan Orhan ile görüştü.

02.08.2018

BAŞKAN ORHAN EŞKINKAYA’YA ÇIKARMA YAPTI

Belediye çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hafta sonu Erzurum şehir merkezine 14 kilometre uzaklıktaki Eşkınkaya Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

26.07.2018

EKONOMİMİZ İHRACATIN ARTMASIYLA GÜLECEK

Bir süre önce yapılan seçimle göreve gelen Doğu Anadolu İhracaatçılar Birliği Başkanı Ethem Tanrıver’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Doğu Anadolu’da ihracatın geçmiş yıllara oranla artış gösterdiğine işaret etti.

26.07.2018

ORHAN; AK KADINLAR BAŞARIMIZIN TEMİNATIDIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan AK parti Aziziye Kadın Kolları yönetimlerini Ilıca Termal Otel’de misafir etti.

26.07.2018

BAŞKAN ORHAN İLÇEDEKİ YATIRIMLARI GEZDİ

-BAŞKAN ORHAN: AZİZİYE ERZURUM’UN PARLAYAN YILDIZI DURUMUNDA -KAPALI SEMT PAZARI İÇİN SON HAZIRLIKLAR Aziziye Belediyesi 2018 yılında da yatırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

26.07.2018

KUR’AN BÜLBÜLLERİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN OKUDU

-BAŞKAN ORHAN; 15 TEMMUZ’U UNUTTURMAMALIYIZ-BAŞKAN ORHAN; “YENİ NESİLLER 15 TEMMUZ’U ÇOK İYİ İDRAK ETMELİ”Bir süre önce Erzurumlu işadamı Hamza Cimilli tarafından yaptırılarak hizmete açılan Cimili Aile Külliyesi’nde yaz Kur’an kursları da etkin bir şekilde devam ettiriliyor.

25.07.2018

ORHAN; ESNAFIMIZ EKONOMİNİN CAN DAMARIDIR

Bir süre önce yapılan seçimlerle yeniden Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı görevine getirilen Rasim Fırat’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ahilik müessesesinin öneminden bahsetti.

23.07.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.