AK BELEDİYECİLİKLE AZİZİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYORUZ

Belediyecilikte “İnsan Odaklı Hizmet” anlayışının önemli merkezlerinden biri olan Aziziye’de Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, gece gündüz boş durmuyor.

09.10.2015

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

Hakkari-Şemdinli yolunda bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerini taşıyan zıhlı aracın geçişi sırasında köprüye yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yunus Arda, Ilıca'da son yolculuğuna uğurlandı.

01.10.2015

BAŞKAN ORHAN TERÖRÜ LANETLEDİ

Aziziye ilçesinin Ilıca Mahallesi’nde ikamet eden şehit yakınlarını bir an olsun yalnız bırakmayan Başkan Orhan, “Milletimizin yüreğine ateş düşüren kalleş saldırıları lanetliyorum.

30.09.2015

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizehayırlı olmasını temenni eder, BAŞARILAR DİLERİM.

28.09.2015

AZİZİYE’DE BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kurban bayramı süresince de boş durmadı.

26.09.2015

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

21.09.2015

AZİZİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Bayram için tüm imkanlarını seferber eden belediye, kurban kesim alanlarını belirledi, camilerde halka kurban için poşetler dağıttı.

21.09.2015

AZİZİYE ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Erzurum’un Aziziye ilçesinde adeta hizmet rüzgarı esiyor.

17.09.2015

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında şehit olan mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

07.09.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN ‘ZAFER BAYRAMI’ MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, 93 yıl önce dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynamak istediği oyunların, bugünlerde terör belasıyla yeniden oynanmak istendiğini ifade ederek, “Aziz milletimiz, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen bu şer odaklarına karşı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da pekiştirerek gerekli cevabı vermektedir.

29.08.2015