ÇERMİK FESTİVALİ İLE ERZURUM ŞENLENDİ

-TERMAL TURİZME FESTİVALLİ TANITIM -GELENEKSEL FESTİVALLER İLE ILICAYA YATIRIM YAĞACAK -ORHAN; AZİZİYE MARKASINI DÜNYAYA TANITIYORUZ Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Ilıca Üçüncü Çermik Festivali ile Ilıca’nın termal turizm alanında ki iddiasını güçlendirdi.

15.08.2018

330 GÜREŞÇİ ILICA’YI TİTRETTİ

-ORHAN; AZİZİYE İÇİN AMADEYİZ -AZİZİYE’DE SOSYAL BELEDİYECİLİK ATAĞI -ÇERMİK FESTİVALİ BAŞPEHLİVANI MAKHARASHVİLİ Aziziye Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çermik Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

13.08.2018

GRUP İMERA FESTİVALE DAMGASINI VURDU

-ERZURUM ILICAYA AKTI -ILICA’DA İMERA RÜZGARI Aziziye Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ilıca Çermik Festivalinin dünkü etkinliklerine Grup İmera damgasını vurdu.

13.08.2018

ILICA’DA FESTİVAL COŞKUSU

-DOLU DOLU FESTİVAL -GENÇLERİN KOLPA İLGİSİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın girişimleri ile üç yıl önce başlatılan ve üç gün süren Çermik Festivali bu yılda yine coşkulu bir şekilde kutlandı.

10.08.2018

KÖY KONAKLARI İÇİN TAM GAZ

Erzurum’un merkeze bağlı en fazla mahalle statüsündeki köye sahip olan Aziziye’de Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın talimatlarıyla adeta yatırım seferberliği başlatıldı.

09.08.2018

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN AZİZİYE ÖVGÜSÜ

  Erzurum’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Mart 2019’da yapılacak olan Yerel seçimler sürecinde Aziziye Belediyesini ziyaret ederek Başkan Muhammed Cevdet Orhan ile Hedef 2023 kapsamında mevcut durum, öngörülen projeler ve kaydedilecek yatırımlar bazında istişarelerde bulundu.

09.08.2018

AZİZİYE'DE NİKÂH DAİRELERİ DOLDU TAŞTI

  Aziziye Belediyesi’ne günlük ortalama yapılan nikâh başvurularında beş katını aşan bir yoğunluk görüldü.

09.08.2018

ORHAN; ÇERMİK FESTİVALİYLE ERZURUM KAZANACAK

-FESTİVAL TADINDA TANITIM -ÇERMİK FESTİVALİ İÇİN START VERİLDİ -KIŞ TURİZM İLE TERMAL TURİZM ENTEGRASYONU SAĞLANMALI Aziziye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü 10-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Çermik Festivali için tüm hazırlıklar yapıldı.

06.08.2018

ORHAN; YEĞİN ERZURUM’UN 7. VEKİLİDİR

-“YENİ DÖNEMDE YEĞİN’DEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ”Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 26.

02.08.2018

HİZMETTE YENİ TREND ‘BİR PROJEM VAR

Özellikle sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Aziziye Belediyesi, yeni bir projeye daha imza atıyor.

02.08.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.