AZİZİYE İÇİN ELELE VERDİLER

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte ilçede bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.

02.09.2014

AZİZİYE ERZURUM’UN EN GÜZEL YAŞAM MERKEZİ OLACAK

Çalışmaları sürekli yerinde takip eden Başkan Orhan, hizmetin her alanında etkin bir performans sergileyeceklerini vurguladı.

28.08.2014

AZİZİYE’YE YENİ BİR TERMAL YATIRIM DAHA...

Başkan Orhan, ilçenin termal turizm potansiyeline önemli katma değer sunacak yeni yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu.

ILICA KABUĞUNU KIRIYOR

TOKİ’de ihale sırası alınan projeyle Ilıca’nın merkezi silbaştan yenilenecek.

BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Aziziye ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Başkan Orhan, “12 yıldır yapmış olduğu çalışmalarla, Türk milletinin gönlünde ayrı bir yeri olan Recep Tayyip Erdoğan’ı biz bu sefer Cumhurbaşkanı olarak Köşk’e çıkartacağız.

SOKAK İFTARINDA İSRAİL’E LANET YAĞDI

Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi’nde yapılan iftar programına ilçe sakinleri adeta akın etti.

AZİZİYE HALKI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ilıca Aziziye Caddesi’nde kurulan iftar sofrasına ilçe sakinleri adeta akın etti.

'HAYIR KÖPRÜSÜ' İLE YÜZLER GÜLDÜ

Bölgedeki yatırımcı ve işadamlarından alınan yardımlar, belediye ekipleri ve muhtarlar aracılığıyla tespit edilen ihtiyaçlı vatandaşlara ulaştırılıyor.

3 TEMMUZ KURTULUŞ MÜCADELESİNİN BAŞLADIĞI GÜNDÜR

Aziziye ilçesindeki Şehitlik Parkı'nda düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Garnizon Komutanı Ulaştırma Kıdemli Albay Fatih Dönmez, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, askeri ve mülki erkan ile öğrenciler katıldı.

ILICA’NIN YENİ ÇARŞI PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Ilıca’nın çehresini ve kaderini değiştirecek olan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili istişare toplantısını düzenleyen Başkan Orhan, ilçedeki esnaflara yapılacak olan proje, çarşının dönüşümü ve vaziyet planları hakkında görsel sunumla bilgi verdi.