ILICA DOMATESİNİN İLK HASADINI BAKAN VARANK YAPTI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Aziziye Belediyesi’nin domates üretimi yaptığı Biyokütle Enerji Destekli Jeotermal Domates Seraları’na tam not verdi.

22.07.2022

BAŞKAN ORHAN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “15 Temmuz, milli duruşumuzun ve direncimizin, milli imanımızın, beka ve haysiyetimizin ikamet adresidir” dedi.

15.07.2022

AZİZİYE'DE MUHTARLAR ZİRVESİ

Erzurum’un Aziziye ilçesinde muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

27.06.2022

AZİZİYE'NİN YATIRIMLARINA VALİ MEMİŞ'TEN TAM NOT

Erzurum Valisi Okay Memiş, Aziziye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Termal Aqupark ve Termal Destekli Domates Seralarını gezdi.

23.06.2022

BAŞKAN ORHAN'DAN BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Babalar Günü’nü yine özel bir sürprizle kutladı.

19.06.2022

AZİZİYE MEKTUP YARIŞMASINDA ÖDÜL HEYECANI

Aziziye Belediyesi’nin düzenlediği “Gençler İstiklali ve İstikbali Yazıyor” konulu Ödüllü Mektup Yarışması’nın sonuçları açıklandı, dereceye girenlere ödülleri verildi.

30.05.2022

ILICA ŞİİR ŞÖLENİ İLE ERZURUM ŞİİRE DOYDU

Aziziye Belediyesi ve TDED Erzurum Şubesi işbirliğiyle organize edilen “Ilıca Şiir Şöleni” muazzam bir katılıma sahne oldu.

30.05.2022

AZİZİYE'DEN ERZURUM'A ŞİİR ZİYAFETİ

Aziziye Belediyesi, dev kültür organizasyonlarına bir yenisini daha ekliyor.

23.05.2022

AZİZİYE BELEDİYESİ GES YATIRIMINI İKİYE KATLIYOR

Aziziye Belediyesi, yenilenebilir enerji üretimi alanında yaptığı Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımını iki katına çıkarıyor.

17.05.2022

TÜRKİYE'NİN İÇ VE DIŞ SİYASETİ AZİZİYE'DE KONUŞULDU

Aziziye Belediyesi tarafından organize edilen “Türkiye’de İç ve Dış Siyasetteki Güncel Gelişmeler” konulu panel büyük ilgi gördü.

12.05.2022