-BAŞKAN ORHAN; ALINTERİNİN KUTSALLIĞINI VE ÖNEMİNİ ANLAMALIYIZ

-BAŞKAN ORHAN; ALINTERİNİN KUTSALLIĞINI VE ÖNEMİNİ ANLAMALIYIZ    Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 1 mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı.

01.05.2020

AZİZİYE’DE KORONA ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR

AZİZİYE’DE KORONA ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR -SEMT PAZARLARINA SIKI TAKİP -BAŞKAN ORHAN; HALKIN SAĞLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZ Koronavirüs (Kovid 19) salgını dolayısıyla ülke genelinde gerçekleştirilen sıkı denetimlerle birlikte semt pazarlarına da denetim getirilmişti.

29.04.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI -"Asıl Bayramlar Yüreklerde Kutlanır" 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının 100.

23.04.2020

KARDEŞ BEELDİYEYE BAŞKAN ORHAN JESTİ

KARDEŞ BEELDİYEYE BAŞKAN ORHAN JESTİ -DİGOR BELEDİYESİNE TAM DONANIMLI CENAZE ARACI Aziziye Belediyesi daha önce kardeş belediye ilan ettiği Kars’ın Digor Belediyesi’ne yeni bir jestini daha gerçekleştirdi.

21.04.2020

AZİZİYE’DE MASKE SEFERBERLİĞİ

AZİZİYE’DE MASKE SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; HİÇKİMSE MAĞDUR EDİLMEYECEK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları dâhilinde hizmet veren yaklaşım 500 esnafa maske dağıtımı gerçekleştirildi.

17.04.2020

KORONA'YA İNAT YEŞİL SEFERBERLİĞİ

KORONA'YA İNAT YEŞİL SEFERBERLİĞİ -Ilıca İçin Meydan ve Otopark Projesi -Başkan Orhan; Ilıca Dönüşüyor Kentsel dönüşüm çalışmalarının aralıksız sürdüğü Aziziye'de tek gündem maddesi Korona salgınına rağmen yeni sezon hazırlıklarına başlandı.

15.04.2020

AZİZİYE’DE SÜREKLİ DENETİM

-AZİZİYE’DE SÜREKLİ DENETİM -Başkan Orhan; Denetimlerimiz hassasiyetle sürecek Aziziye Belediyesi zabıta ekipleri koronavirüs salgını tedbirlerine yoğunluk kazandırdı.

13.04.2020

AZİZİYE'DE PANDEMİ SAVAŞI

AZİZİYE'DE PANDEMİ SAVAŞI -Başkan Orhan; Tedbirlerimiz azami seviyede Dünyayı etkisi altına alan Korona salgınının önlenmesi için ilk andan itibaren olağanüstü tedbirler dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediyesinde ilçe sınırları dâhilinde dezenfeksiyon çalışmaları had safhaya ulaştı.

10.04.2020

SOSYAL MEDYADA GENÇLİK BULUŞMASI

SOSYAL MEDYADA GENÇLİK BULUŞMASI -Başkan Orhan; Şuurlu Gençliğimiz Umut Veriyor Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal medya buluşmalarında canlı yayında gençlerin sorularını yanıtladı.

09.04.2020

BAŞKAN ORHAN, MASKE DAĞITTI MORAL VERDİ

AZİZİYE’DE PAZARLAR KONTROL ALTINDA BAŞKAN ORHAN, MASKE DAĞITTI MORAL VERDİ Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde kurulan semt pazarlarına denetimler artırıldı.

08.04.2020