BAŞKAN ORHAN KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

BAŞKAN ORHAN KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı mahallere ziyaretler düzenliyor.

14.02.2019

AZİZİYE'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Aziziye Belediye Başkanı ve AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

11.02.2019

AZİZİYE’NİN NÜFUSU ARTMAYA DEVAM ETTİ

AZİZİYE’NİN NÜFUSU ARTMAYA DEVAM ETTİTÜİK 2018 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını açıkladı.

04.02.2019

HAVALİMANINDA RÜYA GİBİ KARŞILAMA

HAVALİMANINDA KARŞILAMA COŞKUSUBELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMED CEVDET ORHAN’A COŞKULU KARŞILAMACumhur İttifakı’nın Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan’ı havalimanında coşkulu bir kalabalık karşıladı.

01.02.2019

AZİZİYE’DE CUMHUR İTTİFAKI DOLUDİZGİN

AK Parti ve MHP Aziziye teşkilatları Cumhur İttifakı kapsamında istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

30.01.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN ADAYLIK TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN ORHAN: ODAK NOKTAMIZ HEP İNSAN OLDU BAŞKAN ORHAN: HEDEFİMİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ   Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti tarafından yeniden Aziziye ilçesinin adayı gösterilmesi münasebetiyle teşekkür mesajı yayımladı.

28.01.2019

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME MUTLULUĞU

Aziziye Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 30 işçiyi kapsayan toplu sözleşme imzalandı.

22.01.2019

ILICA’DA BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU

ILICA ESNAFININ ÇEKİLİŞ HEYECANI ILICA’DA HASRET SONA ERDİILICA ESNAFI DÜKKANLARINA KAVUŞTUILICA’DA 76 İŞ YERİ HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİBAŞKAN ORHAN: ESNAFIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR Ilıca’da yapımı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76’sı hak sahiplerine teslim edildi.

18.01.2019

BAŞKAN ORHAN: GAZETECİLİK MESLEĞİ VİCDANIN SESİDİR

BAŞKAN ORHAN: GAZETECİLİK KAMUNUN ÖZÜDÜR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

10.01.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ORHAN: 2019 BARIŞ VE KARDEŞLİK YILI OLSUN Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yeni yıl dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

31.12.2018