ORHAN; YEĞİN ERZURUM’UN 7. VEKİLİDİR

-“YENİ DÖNEMDE YEĞİN’DEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ”Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 26.

HİZMETTE YENİ TREND ‘BİR PROJEM VAR'

Özellikle sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Aziziye Belediyesi, yeni bir projeye daha imza atıyor.

BAŞKAN ORHAN’A PORTRE HEDİYESİ

Aziziye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Ilıcalı ve hocaları Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan‘ı makamında ziyaret ederek portre resmini hediye ettiler.

BAŞKAN ORHAN’A ÇOCUKLARIN YOĞUN İLGİSİ

Hemen her fırsatta ilçede gezerek vatandaşlarla istişare eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor.

AZİZİYE’DE YENİ YERLEŞİM ALANLARI

Erzurum’un en hızlı gelişen ilçelerinin başında gelen Aziziye’de, her geçen gün yeni yerleşim alanları ihdas ediliyor.

İNAL; ERZURUM’DA GÜZEL DENEYİMLER YAŞADIM

Bir süre önce Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından Antalya Başsavcılığı görevine getirilen Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, veda ziyaretleri kapsamında gittiği Aziziye Belediyesi’nde Başkan Orhan ile görüştü.

BAŞKAN ORHAN EŞKINKAYA’YA ÇIKARMA YAPTI

Belediye çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hafta sonu Erzurum şehir merkezine 14 kilometre uzaklıktaki Eşkınkaya Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

EKONOMİMİZ İHRACATIN ARTMASIYLA GÜLECEK

Bir süre önce yapılan seçimle göreve gelen Doğu Anadolu İhracaatçılar Birliği Başkanı Ethem Tanrıver’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Doğu Anadolu’da ihracatın geçmiş yıllara oranla artış gösterdiğine işaret etti.

ORHAN; AK KADINLAR BAŞARIMIZIN TEMİNATIDIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan AK parti Aziziye Kadın Kolları yönetimlerini Ilıca Termal Otel’de misafir etti.

BAŞKAN ORHAN İLÇEDEKİ YATIRIMLARI GEZDİ

-BAŞKAN ORHAN: AZİZİYE ERZURUM’UN PARLAYAN YILDIZI DURUMUNDA -KAPALI SEMT PAZARI İÇİN SON HAZIRLIKLAR Aziziye Belediyesi 2018 yılında da yatırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.