BAŞKAN ORHAN; DAHA YAZACAK ÇOK DESTANLARIMIZ VAR

BAŞKAN ORHAN; DAHA YAZACAK ÇOK DESTANLARIMIZ VAR 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105.

18.03.2020

AZİZİYE’DE KORONA SEFERBERLİĞİ

-AZİZİYE’DE KORONA SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ Dünyayı etkisi altına alan ve son günlerde Türkiye genelinde artan Korona virüsüne karşı önlemler Aziziye İlçesi’nde de aralıksız devam ettiriliyor.

17.03.2020

AZİZİYE TERMALSPOR TEKVANDO BAŞARISI

-AZİZİYE TERMALSPOR TEKVANDO BAŞARISI -DÖRT SPORCU İLE DÖRT MADALYA -BAŞKAN ORHAN; SPORTİF BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK Azizeye Belediyesi iştiraklerinden Termal AŞ sportif başarılarıyla adından söz ettiriyor.

17.03.2020

AZİZİYE’DE KORONA FIRSATÇILARINA GÖZ AÇTIRILMAYACAK

-AZİZİYE’DE KORONA FIRSATÇILARINA GÖZ AÇTIRILMAYACAK -BAŞKAN ORHAN; TÜM ŞİKÂYETLERİ DİKKATE ALIYORUZ Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren gıda satış noktaları ve marketlere denetim gerçekleştirildi.

16.03.2020

ILICA’NIN KURTULUŞU İÇİN MEVLİT OKUTULDU

-ILICA’NIN KURTULUŞU İÇİN MEVLİT OKUTULDU Aziziye Belediyesi tarafından 11 Mart Ilıca’nın düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle mevlit programı düzenlendi.

12.03.2020

ALACA KATLİAMI UNUTULMADI

ALACA KATLİAMI UNUTULMADI -ALACA ŞEHİTLERİNE ANMA TÖRENİ -BAŞKAN ORHAN; BİN YIL GEÇSEDE UNUTMAYACAĞIZ 1918 yılında Ermeni Taşnak çeteleri tarafından acımasızca katledilen 278 vatandaş için her yıl olduğu gibi bu yılda anma töreni düzenlendi.

10.03.2020

ÖĞRENCİLERDEN SIFIR ATIK GİRİŞİMİ

ÖĞRENCİLERDEN SIFIR ATIK GİRİŞİMİ -BAŞKAN ORHAN TAM DESTEK VERDİ Aziziye Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’dan geri dönüşüm çalışmalarına destek istediler.

02.03.2020

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA İÇİN MAĞFİRET DİLEYELİM

-BAŞKAN ORHAN’DAN REGAİP KUTLAMASI“SAVAŞSIZ BİR DÜNYA İÇİN MAĞFİRET DİLEYELİM”Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İslam dünyasında mübarek kabul edilen ve Recep, Şaban, Ramazan aylarını kapsayan “Üç Aylar’ın habercisi” Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

27.02.2020

BAŞKAN ORHAN; HİZMETTE ÖNCELİK ESASLIYIZ

BAŞKAN ORHAN; HİZMETTE ÖNCELİK ESASLIYIZ - NÜFUS ARTIŞIMIZ DEVAM EDECEK Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, TRT Erzurum Radyosu’nun konuğu oldu.

25.02.2020

AZİZİYE’DE MUHTARLAR ZİRVESİ

AZİZİYE’DE MUHTARLAR ZİRVESİ -BAŞKAN ORHAN; ÖNCE İSTİŞARE SONRA HİZMET Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sınırları içinde bulunan mahalle muhtarları ile görüşmelerini sürdürüyor.

20.02.2020