AZİZİYE BELEDİYESİ TÜRKİYE’DE BİR NUMARA

Aziziye Belediyesi Erasmus+ programından hibe alarak en fazla genci yurt dışına gönderen belediye oldu.

02.08.2019

ORAL’DAN, BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

ORAL’DAN, BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

31.07.2019

AZİZİYELİ YILDIZLAR TOP BAŞI YAPTI

AZİZİYELİ YILDIZLAR TOP BAŞI YAPTIAziziye Belediyesi Yaz Futbol Okulu başladı.

29.07.2019

GURBETÇİ DADAŞLAR AZİZİYE’DE

GURBETÇİ DADAŞLAR AZİZİYE’DEİstanbul’da yaşayan ve kültürel temaslarda bulunmak üzere Erzurum’da bulanan dadaşlar Aziziye’ye hayran kaldı.

24.07.2019

AZİZİYE’DE DENETİMLER SIKLAŞTI

AZİZİYE’DE DENETİMLER SIKLAŞTI Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçedeki fırınları denetledi.

17.07.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJIAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

14.07.2019

AZİZİYE’DE KİLİT TAŞI MESAİSİ

AZİZİYE’DE KİLİT TAŞI MESAİSİAziziye Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerin tamamında kilit taşı yol yapımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

11.07.2019

BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN BAŞLADIĞI VE CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI ERZURUM'DA, 100. YIL DÖNÜM

04.07.2019

AZİZİYE’DE ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDESİ OYUN HAVUZLU PARK

AZİZİYE’DE ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDESİ OYUN HAVUZLU PARKŞehit Piyade Onbaşı Mustafa Mutlu Parkı, çocuklarla doldu taştı.

01.07.2019

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte zararlı haşereler rahatsızlık vermeye başladı.

26.06.2019