BAŞKAN ORHAN; SAĞLIKLI NESİLLER VATAN SEVGİSİYLE MÜMKÜNDÜR

Yeni eğitim öğretim yılı yarın başlıyor.

16.09.2018

BAŞKAN ORHAN; MALAZGİRT RUHU UNUTULMAMALI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Muş’un Malazgirt ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 947.

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Aziziye Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

ORHAN; AZİZİYE ÖRNEK İLÇE OLACAK

Yeniz hizmet sezonunda topyekûn bir çalışma başlatılan Aziziye ilçesinde asfalt, karo, bordür, kilit taşının yanı sıra yeşil alan çalışmaları da aynı ölçekte devam ediyor.

ATA SPORU CİRİT İLGİ GÖRÜYOR

-BAŞKAN ORHAN; YEREL YÖNETİMLER OLARAK CİRİT SPORUNA DESTEK VERİYORUZ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yarımca Atlı spor kulübünün açılış törenine katıldı.

13.09.2018

AZİZİYE KÖYLERİNDE YOĞUN MESAİ

-BAŞKAN ORHAN, HİZMET ATAĞINDA Aziziye Belediyesi tarafından 69 mahalle statüsündeki köy ve ilçe merkezindeki mahallelerde başlatılan hizmet seferberliği devam ediyor.

13.09.2018

BAŞKAN ORHAN; GELECEĞİMİZİN SELAHİYETİ İÇİN 12 EYLÜLLER UNUTTURULMAMALI

-12 EYLÜL 38 YILINDA YİNE HATIRLANDI Tarihin en kara günlerinden biri olarak Türk siyasi tarihinde yerini alan 12 Eylül askeri darbesinin 38.

12.09.2018

BAŞKAN ORHAN; İSLAM ALEMİNİN HUZURA İHTİYACI VAR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Hicri Yılbaşının 1440.

11.09.2018

TERMAL TESİSLERE SPORCU AKINI

-ILICA TERMAL TESİSLERİ YÜZDE YÜZ DOLULUK ORANINA ULAŞIYOR -ÖNCE SPOR SONRA TERMAL -BAŞKAN ORHAN; TURİZMDE HEDEFİMİZE YAKLAŞIYORUZ -SHORT TRACK MİLLİ TAKIMININ TERMAL İLGİSİ -SÜRAT PATENİNDE TERMAL DAMGASI Son yıllarda termal turizm alanında büyük mesafelerin kat edildiği Ilıca termal tesisleri son günlerde cazibesini iyice artırıyor.

10.09.2018

ŞEHR-İ KADİM AZİZİYE OKUYUCUSUYLA BULUŞTU