AK GENÇLERE AK SUNUM

BAŞKAN ORHAN; HİZMETLERİMİZDE GENÇLERİN İSTİŞARESİNE İHTİYACIMIZ VAR“EN GÜNCEL PROJELERİMİZİ GENÇLERLE YAPACAĞIZ” Türkiye’nin en genç belediye başkanlığı görevini elinde bulunduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek 4,5 yılda yaptığı hizmetlerin sunumunu yaparak gençlerle istişare etti.

12.11.2018

BAŞKAN ORHAN, GENÇLERİN SÖYLEŞİ KONUĞU OLDU

BAŞKAN ORHAN; BELEDİYE HİZMETLERİMİZİN TEMELİNDE GÜVEN VAR“YEREL YÖNETİMLERDE SİYASİ KİMLİK İKİNCİ PLANDA KALIR”“GENÇLERİMİZİ HİZMETLERİMİZE DOĞRUDAN KATKI SAĞLAMAYA ÇAĞIRIYORUZ” Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu tarafından 15 gün arayla şehrin önde gelen yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen söyleşilerin konuğu olan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediyecilik hizmetlerini anlattı.

06.11.2018

KÜÇÜK BAŞKAN BATURALP’İN VAADİNİ BAŞKAN ORHAN YERİNE GETİRDİ

SINIF BAŞKANI OLMAK İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ BAŞKAN ORHAN YERİNE GETİRDİ ÖZGÜVENİ İLE SINIF BAŞKANLIĞINI KAZANDI BAŞKAN ORHAN, ÇOCUKLARIN GÖZDE BAŞKANI Sınıf başkanlığı için adaylığını koyan ilkokul 3.

06.11.2018

VALİ AZİZOĞLU’NDAN, BAŞKAN ORHAN’A VEDA ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan Valiler kararnamesi ile Ankara’ya Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

06.11.2018

AVRUPA’DA BAŞKAN ORHAN’A İDEALKENT ÖDÜLÜ

KATILIMCI BELEDİYECİLİKTE BAŞKAN ORHAN FARKIBİR PROJEM VAR ÖDÜL GETİRDİBAŞKAN ORHAN VATANDAŞIN HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başarılı çalışmaları ile ödüle doymuyor.

31.10.2018

BAŞKAN ORHAN: CUMHURİYET CUMHURUNDUR

Türkiye Cumhuriyetinin 95.

29.10.2018

BÖYLE BİR PARK GÖRÜLMEDİ

AZİZİYE’DE SIRADIŞI OYUN PARKI YEL DEĞİRMENLİ PARKTA A’DAN Z’YE AHŞAP DÜZEN Aziziye Belediyesi tarafından Saltuklu Mahallesi sınırları içinde yaptırılan ve yakın zamanda açılışı planlanan Şüheda Parkı görenleri adeta kendine hayran bırakıyor.

26.10.2018

GURBETÇİLER’İN TERMAL İLGİSİ

BAŞKAN ORHAN’DAN GURBETÇİLERE YATIRIM ÇAĞRISI Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Ilıca Termal Tesisleri’nde Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın misafiri oldular.

24.10.2018

ENGELLİ VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaları ile göz dolduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca mahallesinde ikamet eden engelli bir vatandaşın yardım talebine cevap verdi.

24.10.2018

BAŞKAN ORHAN, DURMAK BİLMİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE HİZMET SEFERBERLİĞİ Aziziye Belediyesi’nde adeta hizmet seferberliği yaşanıyor.

24.10.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.