TANITIM HAMLESİ MEYVE VERİYOR

Erzurum’da huzur ve şifanın adresi olarak bilinen Ilıca Termal Tesisleri’nde bir yandan hizmet kalite ve standardı yükselirken, diğer yandan tanıtım faaliyetleri de göz dolduruyor.

20.03.2015

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ'Nİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Çanakkale, milletimizin büyük millet olduğu gerçeğinin tarihe kanla, şanla yazıldığı yerdir.

18.03.2015

“ŞEHRİ KADİM- AZİZİYE” DERGİSİ- ÇIKTI

Erzurum kültür, sanat ve edebiyat hayatına önemli bir değer katacak olan ‘Şehr-i Kadim Aziziye’ okuyucularıyla buluştu.

17.03.2015

YGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM...

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 15 Mart Pazar günü yapılacak YGS'ye girecek öğrencilere başarı diledi.

15.03.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN TIP BAYRAMI MESAJI

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı’nda insan yaşamını herşeyin üzerinde tutan, fedakarca bu görevi yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutluyorum.

14.03.2015

İSTİHDAMA VE ÜRETİME DESTEK: ‘KENDİ İŞİNİN PATRONU OL!’

Aziziye Belediyesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle ilçede girişimcilik kursu düzenliyor.

13.03.2015

TERMALSPOR 1. LİG HEDEFİNE KOŞUYOR

Erzurum’un Türkiye Hentbol Ligi’ndeki tek temsilcisi olan ve birinci lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Aziziye Belediyesi Termalspor’un yarı final play off rakipleri belli oldu.

13.03.2015

12 MART, TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILMIŞ DESTANDIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Tarihi şan ve şerefle dolu, her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, mertlik ve yiğitlik sembolü değerli hemşehrilerimin kurtuluş bayramını kutluyorum.

12.03.2015

ORHAN: KADININ MUTLULUĞU, TOPLUMUN MUTLULUĞUDUR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, toplumun dinamizmi olan kadınların yeni Türkiye’nin simgesi, yarınların teminatı olduklarını ifade etti.

07.03.2015

KUPAYI ALIP BAŞKANA KOŞTULAR

Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U16 Yaş Futbol İl Şampiyonası final grubu maçları sona erdi.

05.03.2015