BAŞKAN ORHAN: KADINLAR TOPLUMUN MİMARLARIDIR

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle ilçede yaşayan kadınlara karanfil dağıttı.

09.03.2019

AZİZİYE’NİN GENÇLERİ AVRUPA’DA

Aziziye Belediyesi akredite kurumu olduğu Erasmus+ Programı kapsamında gençleri Avrupa ile buluşturdu.

05.03.2019

AZİZİYE’DE DURMAK YOK

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, seçim gezilerine devam ediyor.

03.03.2019

GÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE PROJESİ KALPLERİ BİRLEŞTİRİYOR

Aziziye Belediyesi tarafından başlatılan Gönülden Gönle Aziziye projesi ilçede eğitim gören öğrencilerin gözdesi oldu.

27.02.2019

BAŞKAN ORHAN’A MİNİK SÜRPRİZ

Anaokulu öğrencileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret ederek sürpriz yaptılar.

18.02.2019

BAŞKAN ORHAN KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

BAŞKAN ORHAN KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı mahallere ziyaretler düzenliyor.

14.02.2019

AZİZİYE'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Aziziye Belediye Başkanı ve AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

11.02.2019

AZİZİYE’NİN NÜFUSU ARTMAYA DEVAM ETTİ

AZİZİYE’NİN NÜFUSU ARTMAYA DEVAM ETTİTÜİK 2018 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını açıkladı.

04.02.2019

HAVALİMANINDA RÜYA GİBİ KARŞILAMA

HAVALİMANINDA KARŞILAMA COŞKUSUBELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMED CEVDET ORHAN’A COŞKULU KARŞILAMACumhur İttifakı’nın Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan’ı havalimanında coşkulu bir kalabalık karşıladı.

01.02.2019

AZİZİYE’DE CUMHUR İTTİFAKI DOLUDİZGİN

AK Parti ve MHP Aziziye teşkilatları Cumhur İttifakı kapsamında istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

30.01.2019