AZİZİYE'NİN YATIRIMLARINA İNCİ'DEN TAM PUAN

Erzurum’un Aziziye ilçesinde yılın muhtarını AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci belirledi.

19.10.2022

BAŞKAN ORHAN DAVET ETTİ, DANİMARKA HEYETİ ERZURUM'A GELDİ

Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Danny Annan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın davetlisi olarak Erzurum’a geldi.

14.10.2022

TRAFİK EĞİTİM PARKIMIZDA ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

Aziziye Belediyesi tarafından yaptırılan Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük tematik trafik eğitim parkında bugün birbirinden renkli görüntüler oluştu.

13.10.2022

AZİZİYE DOMATES SERALARINA ESTP ZİYARETİ

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ETSP) yöneticileri, Aziziye Belediyesi’nin Jeotermal Destekli Domates Seralarını gezdi.

12.10.2022

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYDIN'DAN DOMATES SERALARINA TAM PUAN

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.

26.09.2022

TÜRKİYE'NİN EN UCUZ DOMATESİNİ ÜRETİYORUZ!

Aziziye Belediyesi’nin üretimini Jeotermal Destekli Seralarda yaptığı Ilıca Domatesi, piyasalara renk katmaya devam ediyor.

19.09.2022

TARIM KREDİ KURMAYLARINDAN AZİZİYE'NİN SERALARINA TAM PUAN

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin yöneticilerinden oluşan kurmay kadrosu, Aziziye Belediyesi’nin Jeotermal Destekli Domates Seralarına hayran kaldı.

08.09.2022

ILICA DOMATESİ MARKETLERDEKİ YERİNİ ALDI

Aziziye Belediyesi’nin Jeotermal Destekli Seralarda ürettiği Ilıca Domatesi, raflardaki yerini aldı.

12.08.2022

AZİZİYE'NİN YÜZME KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

Aziziye Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda ücretsiz yüzme kursları başladı.

09.08.2022

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUMUZA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Aziziye Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

02.08.2022