BAŞKAN ORHAN; GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

BAŞKAN ORHAN; GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ         Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19.05.2020

ILICA'DA METRUKA GEÇİT YOK

-AZİZİYE ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ -ILICA'DA METRUKA GEÇİT YOK -BAŞKAN ORHAN; ILICA YEŞİLE DOYACAK        Aziziye Belediyesi baharın gelişi ile birlikte ilçe sınırları içinde yeşil alanların artırılması için çalışmalarına başladı.

17.05.2020

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DESTEK

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DESTEK -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZA DESTEKLERİMİZ ARTACAK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren kahvehaneler, berber ve kuaförler ile rehabilitasyon merkezlerine yardım çeki dağıtıldı.

15.05.2020

BAŞKAN ORHAN; ÖNCE SAĞLIK SONRA FUTBOL

-BAŞKAN ORHAN; ÖNCE SAĞLIK SONRA FUTBOL BB Erzurumspor’un dün yapılan ikinci Covit 19 testleri sonrasında 4’ü futbolcu toplam 11 kişinin pozitif çıkması Erzurumlu futbolseverleri üzüntüye boğdu.

14.05.2020

BERBER VE KUAFÖRLERİN İLK DEZENFEKSİYONU AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN

-BERBER VE KUAFÖRLERİN İLK DEZENFEKSİYONU AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZ HUZUR İÇİNDE HİZMET VERECEK Korona ( Covit 19 )salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan berber ve kuaförlerin ülke genelinde yeniden hizmet vermeye başlaması sonrasında ilk dezenfeksiyon işlemleri Aziziye Belediyesi tarafından yaptırıldı.

11.05.2020

ŞEHİT ANNELERİ BAŞKAN ORHAN'I BAĞRINA BASTI

-BAŞKAN ORHAN'DAN DUYGULANDIRAN ZİYARETLER -ŞEHİT ANNELERİ BAŞKAN ORHAN'I BAĞRINA BASTI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Anneler Günü'nde ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti ve bu anlamlı günlerini kutladı.

10.05.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN'DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI -Başkan Orhan; Onlar her daim kılavuzumuz olmuşlardır Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

09.05.2020

SAĞLIK PERSONELİNE BAŞKAN ORHAN MORAL DESTEĞİ

SAĞLIK PERSONELİNE BAŞKAN ORHAN MORAL DESTEĞİ -Başkan Orhan Onları Unutmadı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık personeline moral ziyareti gerçekleştirdi.

07.05.2020

ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ

ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ -Başkan Orhan’dan 23 Nisan jesti Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan tarafından korona salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşlara ve özellikle çocuklar için bizzat başlatılan sosyal medya yarışmaları hız kesmeden devam ediyor.

06.05.2020

BAŞKAN ORHAN; HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER İFADE EDİYOR

BAŞKAN ORHAN; HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER İFADE EDİYOR -“Çalışanlarımızın motivasyonu bizim için önemli” Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye yatırımlarında çalışan işçileri bizzat çalışma alanlarında ziyaret etti.

04.05.2020