AZİZİYE’DE SÜREKLİ DENETİM

-AZİZİYE’DE SÜREKLİ DENETİM -Başkan Orhan; Denetimlerimiz hassasiyetle sürecek Aziziye Belediyesi zabıta ekipleri koronavirüs salgını tedbirlerine yoğunluk kazandırdı.

13.04.2020

AZİZİYE'DE PANDEMİ SAVAŞI

AZİZİYE'DE PANDEMİ SAVAŞI -Başkan Orhan; Tedbirlerimiz azami seviyede Dünyayı etkisi altına alan Korona salgınının önlenmesi için ilk andan itibaren olağanüstü tedbirler dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediyesinde ilçe sınırları dâhilinde dezenfeksiyon çalışmaları had safhaya ulaştı.

10.04.2020

SOSYAL MEDYADA GENÇLİK BULUŞMASI

SOSYAL MEDYADA GENÇLİK BULUŞMASI -Başkan Orhan; Şuurlu Gençliğimiz Umut Veriyor Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal medya buluşmalarında canlı yayında gençlerin sorularını yanıtladı.

09.04.2020

BAŞKAN ORHAN, MASKE DAĞITTI MORAL VERDİ

AZİZİYE’DE PAZARLAR KONTROL ALTINDA BAŞKAN ORHAN, MASKE DAĞITTI MORAL VERDİ Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde kurulan semt pazarlarına denetimler artırıldı.

08.04.2020

BAŞKAN ORHAN; AF KAPILARINI FIRSAT BİLELİM

BAŞKAN ORHAN; AF KAPILARINI FIRSAT BİLELİM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

07.04.2020

BAŞKAN ORHAN; KORONA İLE MÜCADELEDE EN BÜYÜK SİLAHIMIZ SOSYAL MESAFE

AZİZİYE'DE KORONA SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR BAŞKAN ORHAN; KORONA İLE MÜCADELEDE EN BÜYÜK SİLAHIMIZ SOSYAL MESAFE Ülkemizde artarak devam eden Korona Virüsüne karşı özellikle yerel yönetimlerin tedbirleri dikkat çekiyor.

03.04.2020

AZİZİYE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

AZİZİYE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR -BAŞKAN ORHAN; TÜM BİRİMLERİMİZLE TEMİZLİK ALARMI VERDİK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe genelinde bahar temizliği alarmı verildi.

23.03.2020

AZİZİYE BELEDİYESİ YAŞLILARI UNUTMADI

AZİZİYE BELEDİYESİ YAŞLILARI UNUTMADI -BAŞKAN ORHAN; YAŞLILARIMIZA EL AYAK OLUYORUZ Aziziye Belediyesi dünyayı etkisi altına alan korona virüsü ile mücadele kapsamında çalışmalarını artırarak devam ettiriyor.

22.03.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ VE NEVRUZ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ VE NEVRUZ KUTLAMASI -BAŞKAN ORHAN; BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYALIM Recep ayının 27.

20.03.2020

TİCARETHANELERDE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ

-TİCARETHANELERDE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; DEZENFEKSİYONDA HASSASİYETİMİZ SÜRÜYOR Aziziye İlçesi’nde son günlerde artarak devam eden dezenfeksiyon çalışmalarında bugün itibariyle Ilıca, Selçuklu ve Saltuklu mahallelerinde ticari işletmeler temizlik programına alındı.

20.03.2020