BAŞKAN ORHAN, MİNİK HAYRUNNİSA’NIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan ilkokul öğrencisi Hayrunnisa Yurtsever’in önce bu isteğini yerine getirdi, daha sonra sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

26.10.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRENCİLERE DİŞ BAKIM SETİ

Aziziye Belediyesi, ilçedeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine diş bakım seti hediye etti.

25.10.2017

AZİZİYE’DEN DİGOR’A KARDEŞLİK PARKI

Erzurum Aziziye Belediyesi ile Kars’ın Digor İlçe Belediyesi arasında kurulan kardeşlik köprüsü meyvelerini vermeye başladı.

17.10.2017

AZİZİYE BELEDİYESİ GECE GÜNDÜZ DURMUYOR

Yaz sezonunun sonuna yaklaşırken Aziziye Belediyesi çalışmalarına hız verdi.

09.10.2017

BAŞKAN ORHAN,”GELİŞEN KENTLER ZİRVESİ”NDE KONUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 8’incisi Erzurum’da düzenlenen ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ne katıldı.

05.10.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN AŞURE İKRAMI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

05.10.2017

AZİZİYE’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi yaz döneminin sonuna yaklaşırken asfalt çalışmalarına yoğunlaştı.

27.09.2017

ERZURUM GÜNLERİ’NDE AZİZİYE RÜZGARI ESTİ

Ankara’da bu yıl beşincisi düzenlenen geleneksel ‘Erzurum Tanıtım Günleri’nde Aziziye ilçesi ilgi odağı oldu.

25.09.2017

TÜRK BİYOKİMYA DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ORHAN’A PLAKET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilki Erzurum’da yapılan Uluslararası Biyokimya Kongresi ve 28’incisi düzenlenen Ulusal Biyokimya Kongresi’ne katıldı.

20.09.2017

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü Aziziye’de düzenlenen törenle kutlandı.

20.09.2017