AZİZİYE BELEDİYESİ PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Aziziye Belediyesi personeli Kızılay Kan Merkezi tarafından organize edilen kan bağışı organizasyonunda bende varım dedi.

AZİZİYE’DE KAPSAMLI İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

Aziziye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekipleri çevre ve insan sağlığını tehdit eden haşerelere   kaşı mücadele başlattı.

ORHAN; MİLLİ MÜCADELE RUHU 100 YIL SONRA DA DEVAM EDİYOR

-23 TEMMUZ ERZURUM KONGRESİYLE KURTULUŞ MEŞALESİ YAKILMIŞTIRAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum halkının yüz yıl önce olduğu gibi milli mücadele ruhu içerisinde vatan savunmasında her an hazır kıta beklediğini söyledi.

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN METRUK YAPI OPERASYONU

-ORHAN; İLÇEMİZDE METRUK YAPILARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZAziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan metruk yapıların yıkımı için seferberlik ilan edildi.

18.07.2018

BAŞKANLARIN HİZMET UYUMU GÖZ DOLDURUYOR

-SEKMEN; UYUMLU ÇALIŞMALARIMIZ İLE AZİZİYE DAHA DA GÜZEL OLUYOR Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın belediyecilik çalışmalarında ki uyumları göz dolduruyor.

16.07.2018

REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE BELEDİYE DESTEĞİ

-ORHAN; REHABİLİTASYON MERKEZLERİNİN SAYISI ARTMALI Varlığı her geçen gün hissedilen Özel Rehabilitasyon Merkezlerine Aziziye Belediyesi destek verdi.

16.07.2018

BAŞKAN ORHAN’IN ILICA ÇIKARMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca mahallesinde esnafla buluştu.

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ BAŞKANINDAN GENÇLERE DESTEK

-BAŞKAN ORHAN TÜGVA’NIN YANINDA Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir süre önce Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Abdüsselam Kayhan’ı ziyaret ederek destek sözü verdi.

BAŞKAN ORHAN NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye meclis üyesi Cafer Pala’nın oğlu Hakan ve gelini Fatma’nın nikâh merasimine katıldı.

ORHAN; ÖNCE İSTİŞARE SONRA HİZMET

-BAŞKAN ORHAN EV GEZİLERİNDE Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sıklıkla yaptığı ev ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çekerken vatandaş nezdinde de bu davranışı takdir görüyor.