BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE TURUNDA

BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE TURUNDA Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, istişare ziyaretlerini gece gündüz sürdürüyor.

24.05.2019

AZİZİYELİ ÇOCUKLAR KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU

AZİZİYELİ ÇOCUKLAR KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU Aziziye Belediyesi ilçede yaşayan yetim ve öksüz çocukları iftar programında bir araya getirdi.

21.05.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJIAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

18.05.2019

Evinden Çıkamayan Hastanın Ayağına Kuaför Gönderiliyor

Evinden Çıkamayan Hastanın Ayağına Kuaför Gönderiliyor Erzurum'un Aziziye Belediyesince başlatılan "Gönülden Gönüle Aziziye" projesi kapsamında, ilçedeki engelli, hasta ve yaşlı bireylere ücretsiz kuaför hizmeti veriliyor.

17.05.2019

AZİZİYE’DE YATIRIM BRİFİNGİ

AZİZİYE’DE YATIRIM BRİFİNGİErzurum Valisi Okay Memiş, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’dan ilçede yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

10.05.2019

AZİZİYE'DE RAMAZAN DENETİMİ

Aziziye’de Ramazan DenetimiAziziye Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmeleri adına ilçede denetimlerini artırdı.

07.05.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN HASTALARA MORAL DESTEĞİ

BAŞKAN ORHAN’DAN HASTALARA MORAL DESTEĞİ   Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hasta ziyaretlerini sürdürüyor.

02.05.2019

BAŞKANLIK MAKAMINDAN GÖNÜL BAHÇESİNE

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, tebrik için gönderilen çiçeklerin satışından elde edilecek gelirleri ilçede eğitim gören öğrenciler için kullanacak.

25.04.2019

AZİZİYE’DE ÇOCUK BAŞKAN HEYECANI

Aziziye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vali Vefik Kitapçıgil 4.

23.04.2019

AZİZİYE BELEDİYESİ TİYATRO EKİBİ KURUYOR

Aziziye Belediyesi kültürel çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek tiyatro ve animasyon ekibi kuruyor.

22.04.2019