AZİZİYE’DE DENETİMLER SIKLAŞTI

AZİZİYE’DE DENETİMLER SIKLAŞTI Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçedeki fırınları denetledi.

17.07.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJIAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

14.07.2019

AZİZİYE’DE KİLİT TAŞI MESAİSİ

AZİZİYE’DE KİLİT TAŞI MESAİSİAziziye Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerin tamamında kilit taşı yol yapımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

11.07.2019

BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN BAŞLADIĞI VE CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI ERZURUM'DA, 100. YIL DÖNÜM

04.07.2019

AZİZİYE’DE ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDESİ OYUN HAVUZLU PARK

AZİZİYE’DE ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDESİ OYUN HAVUZLU PARKŞehit Piyade Onbaşı Mustafa Mutlu Parkı, çocuklarla doldu taştı.

01.07.2019

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte zararlı haşereler rahatsızlık vermeye başladı.

26.06.2019

BAŞKAN ORHAN YENİDEN JKBB ENCÜMEN ÜYESİ

BAŞKAN ORHAN YENİDEN JKBB ENCÜMEN ÜYESİAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ankara’da düzenlenen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği olağan meclis toplantısında daimî encümen üyeliği görevine seçildi.

23.06.2019

Aziziye Belediyesi’nce Ilıca bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına yeniden hız verildi   Termal kaplıcalarıyla önemli bir turizm potansiyeline sahip Ilıca’da geçtiğimiz yıllarda başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 340 konut ve 114 işyerinin yapımı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

17.06.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, İslam âleminin bayramını tebrik etti.

01.06.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN MİNİK SUNUM

BAŞKAN ORHAN’DAN MİNİK SUNUM 1’inci sınıf öğrencileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ederek yerel yönetimlerle ilgili bilgi aldılar.

27.05.2019