AZİZİYE’DE HAŞERELERE GEÇİT YOK

AZİZİYE’DE HAŞERELERE GEÇİT YOK   Aziziye Belediyesi sıcakların etkisiyle artan zararlı haşere ve sinek şikayetlerine karşı çalışma başlattı.

26.08.2019

AZİZİYE’DE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI SON SÜRAT

AZİZİYE’DE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI SON SÜRAT Aziziye Belediyesi ilçede ana ve ara yolların yanı sıra yeni yerleşim alalarında da asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

25.08.2019

YONCALIK MAHALLESİ’NDE KİLİT PARKE TAŞI YOL ÇALIŞMASI

YONCALIK MAHALLESİ’NDE KİLİT PARKE TAŞI YOL ÇALIŞMASI Aziziye Belediyesi ilçeye bağlı Yoncalık mahallesinde kilit taşı ve bordür çalışmalarına başladı.

20.08.2019

AZİZİYE’DEN HEP DESTEK TAM DESTEK

AZİZİYE’DEN HEP DESTEK TAM DESTEKAziziye Belediyesi personelleri bir araya gelerek BB Erzurumspor’un SMS kampanyasına katıldı.

10.08.2019

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANITI VE ADALET PARKI HİZMETE AÇIDI

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANITI VE ADALET PARKI HİZMETE AÇILDIAziziye Belediyesi 15 Temmuz Şehitlerinin adlarının yaşatılacağı anıt ve parkı törenle hizmete açtı.

07.08.2019

BAŞKAN ORHAN’A HALK OZANI USULÜ TEŞEKKÜR

BAŞKAN ORHAN’A HALK OZANI USULÜ TEŞEKKÜRHalk Ozanı Rahim Sağlam, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret etti.

07.08.2019

AZİZİYE BELEDİYESİ TÜRKİYE’DE BİR NUMARA

Aziziye Belediyesi Erasmus+ programından hibe alarak en fazla genci yurt dışına gönderen belediye oldu.

02.08.2019

ORAL’DAN, BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

ORAL’DAN, BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

31.07.2019

AZİZİYELİ YILDIZLAR TOP BAŞI YAPTI

AZİZİYELİ YILDIZLAR TOP BAŞI YAPTIAziziye Belediyesi Yaz Futbol Okulu başladı.

29.07.2019

GURBETÇİ DADAŞLAR AZİZİYE’DE

GURBETÇİ DADAŞLAR AZİZİYE’DEİstanbul’da yaşayan ve kültürel temaslarda bulunmak üzere Erzurum’da bulanan dadaşlar Aziziye’ye hayran kaldı.

24.07.2019