BAŞKAN ORHAN, İLÇE DANIŞMA MECLİSİ’NDE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Aziziye Belediyesi nikah ve konferans salonunda yapılan toplantıya Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ile Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, bazı il yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

13.08.2015

ILICA’DAN YENİ BİR KENT DOĞUYOR

Erzurum’un Aziziye İlçesi’ne bağlı Ilıca semtinde yapımına başlanan konut ve işyerleri hızla yükseliyor.

11.08.2015

KÖYLERE HİZMET SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi, mahalle statüsündeki köylerde de hizmet rüzgarı estiriyor.

10.08.2015

AZİZİYE’YE 5 YENİ PARK

Dadaşkent ve Ilıca’da oluşturulan alanlara 5 yeni park yapılacak.

05.08.2015

AZİZİYE BAŞARIYA EKİP RUHUYLA YÜRÜYOR

Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personelle sabah mesai öncesi bir araya gelen Başkan Orhan, “Sizler, Aziziye’nin aynasısınız.

03.08.2015

AZİZİYE ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ

Park, bahçe ve refüjlerin yanı sıra Dadaşkent’teki bina boşluklarına dikilen çiçekler ve kaldırımlardaki elektrik direklerine koyulan saksı çiçekler ilçenin çehresi değiştirdi.

30.07.2015

ERZURUM KONGRESİ'NİN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.

ERZURUM KONGRESİ'NİN 96.

23.07.2015

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

16.07.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, insanlık için hidayet rehberi olan, insanlığı aydınlığa çıkaran Kuran-ı Kerim’in Kadir Gecesi’nde indirilmeye başlandığını ve bu gecenin diğer zaman dilimlerinden daha özellikli olduğunu belirtti.

12.07.2015

AZİZİYE’DE GÖNÜLLER BİRLEŞTİ

Aziziye Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sokak iftarları Dadaşkent programı ile devam etti.

12.07.2015