YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizehayırlı olmasını temenni eder, BAŞARILAR DİLERİM.

28.09.2015

AZİZİYE’DE BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kurban bayramı süresince de boş durmadı.

26.09.2015

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

21.09.2015

AZİZİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Bayram için tüm imkanlarını seferber eden belediye, kurban kesim alanlarını belirledi, camilerde halka kurban için poşetler dağıttı.

21.09.2015

AZİZİYE ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Erzurum’un Aziziye ilçesinde adeta hizmet rüzgarı esiyor.

17.09.2015

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında şehit olan mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

07.09.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN ‘ZAFER BAYRAMI’ MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, 93 yıl önce dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynamak istediği oyunların, bugünlerde terör belasıyla yeniden oynanmak istendiğini ifade ederek, “Aziz milletimiz, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen bu şer odaklarına karşı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da pekiştirerek gerekli cevabı vermektedir.

29.08.2015

AZİZİYE METRUK YAPILARDAN TEMİZLENİYOR

Kentsel dönüşümde attığı dev adımlarla ilçeyi yeni yaşam merkezlerine kavuşturmak için kolları sıvayan belediye, mahalle aralarındaki metruk yapıları da yıkıyor.

26.08.2015

YENİLENEN KAPLICALAR GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirilerek, göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşturuldu.

20.08.2015

BAŞKAN ORHAN, GAMBİYA BÜYÜKELÇİSİNİ AĞIRLADI

Gambiya Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçisi Momodou Badjie, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın davetlisi olarak Erzurum’a geldi.

14.08.2015