BAŞKAN ORHAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

28.10.2019

ERZURUM TANITIM GÜNLERİ’NDE AZİZİYE RÜZGARI

ERZURUM TANITIM GÜNLERİ’NDE AZİZİYE RÜZGARI ESAV tarafından bu sene yedincisi düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’nde Aziziye farkını ortaya koydu.

21.10.2019

BARIŞ PINARI HAREKATI’NA AZİZİYE’DEN TAM DESTEK

BARIŞ PINARI HAREKATI’NA AZİZİYE’DEN TAM DESTEK Aziziye Belediye Meclisi, Barış Pınarı Harekatı’na destek için Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan başkanlığında olağanüstü toplantı.

16.10.2019

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan katılımcı belediyecilik örneklerini sergilemeye devam ediyor.

15.10.2019

AZİZİYE’DE ORTAK OPERASYON

AZİZİYE’DE ORTAK OPERASYON Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Aziziye Belediyesi zabıtası seyyar satıcılara yönelik ortak çalışma başlattı.

10.10.2019

BAŞKAN ORHAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN ORHAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ Erzurum İzcilik Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

09.10.2019

ILICA TURİZM BÖLGESİ SINIRLARI YENİDEN DÜZENLENDİ

ILICA TURİZM BÖLGESİ SINIRLARI YENİDEN DÜZENLENDİ Aziziye ilçesinde yer alan Ilıca’nın yeni turizm bölgesi sınırları Resmî Gazete’de yayımlandı.

03.10.2019

BAŞKAN ORHAN SÖĞÜTLÜ’DE

BAŞKAN ORHAN SÖĞÜTLÜ’DE Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Söğütlü mahallesinde incelemelerde bulundu.

01.10.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM

BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan AK Parti Erzurum İl Teşkilatı’na hizmet sunumu yaptı.

24.09.2019

TÖREMEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

TÖREMEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen’in abisi Kenan Töremen hakka yürüdü.

22.09.2019

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.