BAŞKAN ORHAN: 1 KASIM ÜMMETİN BEKA SEÇİMİDİR

Seçildiği günden beri halkın içinde olan ve istişare toplantılarıyla Aziziye’de ortak aklı harekete geçiren Başkan Orhan, istikrarın önemine vurgu yaptı.

01.11.2015

BAŞKAN ORHAN’DA CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

77 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir ferdinin Cumhuriyet Bayramı’nı büyük coşku, gurur ve heyecanla kutladığını kaydeden Başkan Orhan, 92 yıl önce büyük özveri ve fedakarlıklarla kurulan Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmanın herkesin en önemli sorumluluğu olduğunu kaydetti.

28.10.2015

AZİZİYE BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi eğitime desteğini hız kesmeden sürdürüyor.

26.10.2015

AZİZİYE’DEN VATANDAŞA AŞURE İKRAMI

Ilıca ve Dadaşkent’te yapılan organizasyonla tüm camilerde cemaate aşure dağıtıldı.

23.10.2015

AŞURE GÜNÜNÜZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

AŞURE GÜNÜNÜZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.

23.10.2015

HİCRİ YENİ YILIMIZ MÜBAREK OLSUN.

Aziz hemşehrilerim;İlahi bereket, feyz ve keremin boşaltıldığı aya, Hazreti Hüseyin’in Hakk yoluna koyduğu canı ile bize, iyi ve kötü arasındaki farkı öğrettiği aya, Mübarek Muharrem ayına girerken, Allah’ın (cc.

14.10.2015

AZİZİYE’DEN EĞİTİM DESTEK

Aziziye Belediyesi eğitime destek projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine “İlk Okuma ve Yazma Destek Setleri” dağıttı.

12.10.2015

AK BELEDİYECİLİKLE AZİZİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYORUZ

Belediyecilikte “İnsan Odaklı Hizmet” anlayışının önemli merkezlerinden biri olan Aziziye’de Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, gece gündüz boş durmuyor.

09.10.2015

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

Hakkari-Şemdinli yolunda bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerini taşıyan zıhlı aracın geçişi sırasında köprüye yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yunus Arda, Ilıca'da son yolculuğuna uğurlandı.

01.10.2015

BAŞKAN ORHAN TERÖRÜ LANETLEDİ

Aziziye ilçesinin Ilıca Mahallesi’nde ikamet eden şehit yakınlarını bir an olsun yalnız bırakmayan Başkan Orhan, “Milletimizin yüreğine ateş düşüren kalleş saldırıları lanetliyorum.

30.09.2015