BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ JESTİ

İlçedeki bazı okulları ziyaret eden Başkan Orhan, öğretmenler gününü kutladı, eğitimcilerin sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

25.11.2015

AZİZİYE SPOR SALONU YENİLENDİ

Aziziye Belediyesi, Termalspor’un hentbol maçlarını da oynadığı spor salonunu kapsamlı bir tadilattan geçirdi ve zeminini yeniledi.

24.11.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Orhan, öğretmenlerin geleceği inşa edecek yegâne mimarlar olduklarını kaydetti.

23.11.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN ŞEHİRCİLİK DERSİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, üniversite öğrencilerine Şehir ve Bölge Planlaması konusunda ders verdi.

17.11.2015

AZİZİYE’DEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA BİR DESTEK DAHA...

Aziziye Belediyesi üretim ve istihdama yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

11.11.2015

AZİZİYE’YE DEV MESİRE ALANI

Aziziye Belediyesi ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında dev protokol imzalandı.

10.11.2015

VEFATININ 77. YILINDA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ

VEFATININ 77.

10.11.2015

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN HALİL İBRAHİM CAMİİ’NE TAZİYE EVİ

Verimli bir çalışma sezonunu daha geride bırakmaya hazırlanan Aziziye Belediyesi, ilçede adeta hizmet rüzgarı estirerek asfalt, yol, kaldırım ve park çalışmalarına sosyal tesis alanlarını da ekledi.

06.11.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇALIŞANLARINA BÜYÜK JEST

Aziziye Belediyesi ile MEMUR-SEN konfederasyonuna bağlı Belediye ve Mahalli İdareler Çalışanları Birliği Sendikası (BEMBİRSEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

04.11.2015

AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ’NDEN VEFA ÖRNEĞİ

Aziziye Belediye Meclisi ilçede yeni yapılan üç parka verdiği isimlerle takdir topladı.

03.11.2015