BAŞKAN ORHAN, “HER ALANDA ENGELLER AŞILABİLİR”

-ENGELLİ KARDEŞLERİN HAYATA TUTUNMA ÇABASI-YOUTUBER KARDEŞLER ENGEL TANIMIYOR-BAŞKAN ORHAN, “HER ALANDA ENGELLER AŞILABİLİR”Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde internet fenomeni kas erimesi hastası engelli kardeşlerin röportaj talebini geri çevirmedi.

04.12.2019

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDE KIŞ SEFERBERLİĞİ

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDE KIŞ SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN: “OLASI TÜM ZORLUKLARI DİKKATE ALIYORUZ” Kışa merhaba diyen Aziziye İlçesi’nde daha şimdiden belediye ekiplerinin her an müdahale edebilme hazırlığı dikkat çekiyor.

02.12.2019

BAŞKAN ORHAN: EN KISA ZAMANDA YARALARIMIZI SARACAĞIZ

BAŞKAN ORHAN: EN KISA ZAMANDA YARALARIMIZI SARACAĞIZ BAŞKAN ORHAN, BAŞKENT MAHALLESİNDE Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 6 evin yandığı Başkent Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

28.11.2019

AZİZİYE’DE DENETİMLER DOLUDİZGİN

AZİZİYE’DE DENETİMLER DOLUDİZGİNErzurum’un Aziziye ilçesinde zabıta ekipleri un ve unlu mamul üreten işletmeleri denetledi.

26.11.2019

BAŞKAN ORHAN'DAN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN ORHAN'DAN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARET Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

24.11.2019

AZİZİYE’DE EĞİTİME RENKLİ DESTEK

AZİZİYE’DE EĞİTİME RENKLİ DESTEK Aziziye Belediyesi eğitime olan yatırımlarına ve desteklerine ara vermeden devam ediyor.

19.11.2019

MÜSİAD ÜYELERİNE TERMAL SUNUM

MÜSİAD ÜYELERİNE TERMAL SUNUM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Erzurum Şubesi’nde (MÜSİAD) iş adamlarıyla bir araya geldi.

14.11.2019

ANAOKULUNA MİNİK SÜRPRİZ

ANAOKULUNA MİNİK SÜRPRİZ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Nene Hatun Anaokulu ’nu ziyaret etti.

12.11.2019

4 YIL SONRA DÖRDÜZLERİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

4 YIL SONRA DÖRDÜZLERİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR ERZURUM (İHA) - Erzurum’da 4 yıldır evli olan Gülşah ve Ali Sait Kemaloğlu çiftinin çocuk hasretleri 1 yıl önce dünyaya gelen dördüz bebekler ile son buldu.

06.11.2019

ENGELLERİ AŞIP EVLENDİLER

     ENGELLERİ AŞIP EVLENDİLER      ERZURUM'da görme engelli Ahmet Sulanç (23) ile Zeliha Kahraman (19), iki yıl önce başlayan aşklarını evlilikle taçlandırdı.

04.11.2019

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.