BAŞKAN ORHAN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172.

10.04.2017

BAŞKAN ORHAN, ŞAMPİYON GÜREŞÇİYİ AĞIRLADI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü’nün güreşçisi olan Ertürk, antrenör ve kulüp yöneticileri ile birlikte belediyeye geldi.

06.04.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI JEST

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dünya Otizm Farkındalık Ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe katılarak, çocuklara hediye dağıttı.

03.04.2017

YILIN YAZAR, FİKİR ADAMI VE SANATÇILARI ÖDÜL TÖRENİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Aziziye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Yazarlar Birliği tarafından organize edilen 2016 yılının yazar, fikir adamı ve sanatçıları ödülleri sahiplerini buldu.

03.04.2017

BAŞKAN ORHAN, HAFTASONU 18 MAHALLEYİ GEZDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk oylaması sürecinde dur durak bilmiyor.

27.03.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN BAŞKAN SEKMEN’E KENTSEL DÖNÜŞÜM BRİFİNGİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

BAŞKAN ORHAN’DAN ENGELLİLERE FORMA DESTEĞİ

Başkan Orhan, Yakutiye Engelliler Derneği ve Spor Kulübü goollbaal takımına forma, eşofman ve malzeme desteğinde bulunarak, bir kez daha gönüllere girdi.

20 GÜNDE 50 KÖYÜ GEZDİ…

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçesini adeta karış karış gezerek, halk oylamasının önemiyle ilgili vatandaşları bilgilendiriyor.

AZİZİYE’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ’NE ÖZEL PROGRAM

Dadaşkent Merkez Camii’nde kılınan sabah namazının ardından şehitler için mevlidi şerif okunurken, ilçe Müftüsü Nurettin Akgül tarafından dua edildi.

18.03.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI

Mesajına, “Şu Boğaz harbi nedir? Var mı ki dünyada eşi? / En kesif orduların yükleniyor dördü beşi.

17.03.2017