DEMİRGEÇİT DE KÖY KONAĞI VE TAZİYE EVİNE KAVUŞTU

İlçeye bağlı Demirgeçit Mahallesi’nde yapılan köy konağı ve taziye evi törenle hizmete açıldı.

22.12.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN KANDİL MESAJI

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, bu kutsal gecenin kâinat ve beşeriyetin yüzyıllardır yolunu gözlediği o Peygamberler Peygamberi'nin doğum günü olduğunu hatırlattı.

21.12.2015

MEMURLAR’DAN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

BEMBİRSEN Belediye temsilciliği tarafından düzenlenen programda sendika üyeleri ile Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan öğle yemeğinde bir araya geldiler.

17.12.2015

ÇOCUKLAR TİYATRO İLE BULUŞTURULDU

Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Gençlik Komisyonu bünyesindeki Kültür Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, Aziziye Belediyesi’nin katkılarıyla Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Nenehatun Konferans Salonu’nda sahnelendi.

17.12.2015

GEZKÖY MEZARLIĞI ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU…

11 dönüm alana sahip Gezköy Mezarlığı’nın çevresine 400 uzunluğunda ve 2 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapılarak aydınlatıldı.

09.12.2015

BAŞKAN ORHAN, EYÜP’TEN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

Her yıl farklı konuklarıyla yılsonu toplantısı için sıla-i rahimde bulunan Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Cahit Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, bu yıl Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır ve Giresunlular Derneğiyle birlikte Erzurum ziyaretini gerçekleştirdiler.

08.12.2015

ILICALI VE AYDEMİR’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

1 Kasım’da yapılan milletvekilliği genel seçimlerinden büyük zaferle çıkan AK Parti’nin Erzurum milletvekilleri Ilıcalı ve Aydemir, Başkan Orhan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

08.12.2015

BAŞKAN ORHAN'DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Allah’ın (cc) insanları aynı şekilde yaratmadığı aşikardır.

03.12.2015

AZİZİYE’NİN KAR TİMLERİ SEFERBER OLDU

Araçlarını ve karla mücadele ekiplerini seferber eden belediye, vatandaşın sıkıntı yaşamaması için gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü.

03.12.2015

AZİZİYE KIŞ MEVSİMİNE HAZIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Temizlik İşleri Müdürü Cihan Paloluoğlu ile birlikte Büyükşehir ve Aziziye Belediyesi’nin Temizlik İşleri Şefleriyle bir araya geldi.

02.12.2015