YILIN İLK GÜNÜNDE SABAH NAMAZI

TÜGVA’DAN SABAH NAMAZI BULUŞMALARI-YILIN İLK GÜNÜNDE SABAH NAMAZI-ÖNCE NAMAZ VE SOHBET SONRA ÇORBA İKRAMI-SABAH NAMAZI DAVETİNE BAYANLARIN YOĞUN İLGİSİKurulduğu günden bu yana sosyal ve kültürel alanda yaptıkları çalışmalarla göz dolduran Türkiye Gençlik Vakfı Erzurum Temsilciliği 2020’nin ilk saatlerinde farkındalık oluşturmak amacıyla Sabah Namazı Buluşmaları adı altında program düzenledi.

01.01.2020

YAVRU KÖPEKLER YUVALARINA KAVUŞTU

YAVRU KÖPEKLER YUVALARINA KAVUŞTU-BAŞKAN ORHAN DUYARSIZ KALMADI-ÇOCUKLARA YIL BAŞI SÜPRİZİMilli Eğitim Bakanlığı tarafından bir süre önce başlatılan okulların barınaktan köpek sahiplenmesi adına başlattığı uygulama özellikle anaokulları ve ilköğretim okullarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

31.12.2019

AZİZİYELİ ÇOCUKLARA KAYAK İMKANI

-AZİZİYELİ ÇOCUKLARA KAYAK İMKANI -AZİZİYE BELEDİYESİ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİ UNUTMADI -BAŞKAN ORHAN; ÇOCUKLARIMIZ ARA TATİLDE EVE KAPANMAYACAK Yarıyıl tatilinin yaklaşması ile birlikte sosyal belediyecilik çalışmalarında adından söz ettiren Aziziye Belediyesi ilköğretim çağında bulunan çocuklar için kayak yapma fırsatı sunuyor.

26.12.2019

AZİZİYE’DE GENÇLERİN FUTBOL TURNUVASI

AZİZİYE’DE GENÇLERİN FUTBOL TURNUVASI -AK GENÇLİK FUTBOLDA BULUŞTURDU -BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN ORHAN’DAN AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen 18-30 yaş arası tüm gençleri kapsayan futbol turnuvası başladı.

23.12.2019

DÜNYANIN EN ESKİ MESLEĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

DÜNYANIN EN ESKİ MESLEĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ -BAŞKAN ORHAN, İNŞAAT MÜHENDİSLERİNİ KUTLADI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her yıl 19 Aralık’ta kutlanan insanlık tarihi başlayan İnşaat mühendisliği ile ilgili yazılı bir kutlama metni yayınladı.

20.12.2019

YENİ İŞLETMELERE SÜRPRİZ ZİYARET

YENİ İŞLETMELERE SÜRPRİZ ZİYARET -BAŞKAN ORHAN; YENİ İŞLETMELERİN KURULMASINA DESTEK OLUYORUZ Erzurum’un nüfusu sürekli artan ilçelerinin başında gelen Aziziye’de konutlaşma ve ticari faaliyetler de yoğunlaşma görmek mümkün.

18.12.2019

BAŞKAN ORHAN, GENÇ KÜRSÜDE

BAŞKAN ORHAN, GENÇ KÜRSÜDE -GENÇLERLE SİYASİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI -“SİYASET ARENASINDA GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR”     Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması Programında siyasi deneyimlerini gençlerle paylaştı.

16.12.2019

AZİZİYE’DE DİJİTAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞTAYI

AZİZİYE’DE DİJİTAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞTAYI -BELEDİYECİLİKTE DİJİTALLEŞME ATAĞI -BAŞKAN ORHAN; “DİJİTALLEŞEN KURUMLARIN VERİMLERİ ARTIYOR” -REKTÖR ÇOMAKLI; “KURUMLARA KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK” Aziziye Belediyesi ve Atatürk Üniversite tarafından ortaklaşa düzenlenen Dijital Belediyecilik Çalıştayı’nda akıllı şehirler projeleri için ilk adım atıldı.

10.12.2019

BAŞKAN ORHAN BASINLA İSTİŞARE ETTİ

BAŞKAN ORHAN BASINLA İSTİŞARE ETTİ -AZİZİYE’NİN YÖNETİM KADROSU GÖRÜCÜYE ÇIKTI -AZİZİYE’DE NÜFUS VE KONUT ARTIŞ HIZ KAZANDI -YATIRIMCILARA TERMAL TURİZM ÇAĞRISI -KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR -ILICA 2020 YILINDA ŞANTİYEYE DÖNECEK Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler sonrası basın mensuplarıyla ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

08.12.2019

BAŞKAN ORHAN SEMT PAZARINDA

BAŞKAN ORHAN SEMT PAZARINDA -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, semt pazarcılarına destek ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

05.12.2019

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.