BAŞKAN ORHAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Dünya kadınlar Günü içinde bulunduğumuz yüzyılın başlarından bu yana tüm dünyada kadınların daha hakça daha insanca yaşam özelliklerini dile getirdikleri bir mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanmaktadır.

08.03.2016

BAKAN ALA, ILICA TERMAL TESİSLERİ’Nİ GEZDİ

Bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

08.03.2016

AZİZİYE İLÇEMİZE KİMLİK KAZANDIRMA ÇABASINDAYIZ

BEYTÜL MALI KORUMAKNe güzel söylemiş İmam-ı Gazali Hazretleri;"Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar"Yaklaşık bir hafta önce bir arkadaşımın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı bu güzel sözün üzerine çok yorumlar yapılabilir şüphesiz.

01.03.2016

KIŞ MEVSİMİNİN AZİZİYE’YE MALİYETİ 700 BİN TL

Son yılların en ağır kış mevsimini geçiren Erzurum’da belediyelerin karla mücadele çalışmaları da ciddi maliyetler doğurdu.

01.03.2016

ÖNCE İSTİŞARE, SONRA HİZMET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

24.02.2016

BAŞKAN ORHAN, TERÖR SALDIRILARINI LANETLEDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ankara'da ve Diyarbakır’da meydana gelen terör saldırılarını lanetledi.

18.02.2016

BAKAN FATMA GÜLDEMET SARI, ILICA TERMAL TESİSLERİ’Nİ GEZDİ

Bakan Sarı, beraberinde Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Milletvekilleri Prof.

15.02.2016

AZİZİYE’DEN 2016 ERZURUM AJANDASI

Mini bir Erzurum Ansiklopedisi olan ajanda, önemli gün, hafta ve olayların yer aldığı zengin içeriğiyle dikkat çekiyor.

08.02.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖRNEK BİR HİZMET DAHA

Erzurum'un Aziziye ilçesinde 4 yıl önce Amyotrophic Lateral Skleroz (ALS) hastalığına yakalanan ve birinci kattaki evine inip çıkmakta zorlanan İsmail Akpınar (40) isimli vatandaşın imdadına Aziziye Belediyesi yetişti.

02.02.2016

EMITT 2016’DA ILICA TERMAL STANDINA BÜYÜK İLGİ

Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EMITT 2016 - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtıldı.

01.02.2016