AZİZİYE BELEDİYESİ YAŞLILARI UNUTMADI

AZİZİYE BELEDİYESİ YAŞLILARI UNUTMADI -BAŞKAN ORHAN; YAŞLILARIMIZA EL AYAK OLUYORUZ Aziziye Belediyesi dünyayı etkisi altına alan korona virüsü ile mücadele kapsamında çalışmalarını artırarak devam ettiriyor.

22.03.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ VE NEVRUZ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ VE NEVRUZ KUTLAMASI -BAŞKAN ORHAN; BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYALIM Recep ayının 27.

20.03.2020

TİCARETHANELERDE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ

-TİCARETHANELERDE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; DEZENFEKSİYONDA HASSASİYETİMİZ SÜRÜYOR Aziziye İlçesi’nde son günlerde artarak devam eden dezenfeksiyon çalışmalarında bugün itibariyle Ilıca, Selçuklu ve Saltuklu mahallelerinde ticari işletmeler temizlik programına alındı.

20.03.2020

BAŞKAN ORHAN; DAHA YAZACAK ÇOK DESTANLARIMIZ VAR

BAŞKAN ORHAN; DAHA YAZACAK ÇOK DESTANLARIMIZ VAR 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105.

18.03.2020

AZİZİYE’DE KORONA SEFERBERLİĞİ

-AZİZİYE’DE KORONA SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ Dünyayı etkisi altına alan ve son günlerde Türkiye genelinde artan Korona virüsüne karşı önlemler Aziziye İlçesi’nde de aralıksız devam ettiriliyor.

17.03.2020

AZİZİYE TERMALSPOR TEKVANDO BAŞARISI

-AZİZİYE TERMALSPOR TEKVANDO BAŞARISI -DÖRT SPORCU İLE DÖRT MADALYA -BAŞKAN ORHAN; SPORTİF BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK Azizeye Belediyesi iştiraklerinden Termal AŞ sportif başarılarıyla adından söz ettiriyor.

17.03.2020

AZİZİYE’DE KORONA FIRSATÇILARINA GÖZ AÇTIRILMAYACAK

-AZİZİYE’DE KORONA FIRSATÇILARINA GÖZ AÇTIRILMAYACAK -BAŞKAN ORHAN; TÜM ŞİKÂYETLERİ DİKKATE ALIYORUZ Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren gıda satış noktaları ve marketlere denetim gerçekleştirildi.

16.03.2020

ILICA’NIN KURTULUŞU İÇİN MEVLİT OKUTULDU

-ILICA’NIN KURTULUŞU İÇİN MEVLİT OKUTULDU Aziziye Belediyesi tarafından 11 Mart Ilıca’nın düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle mevlit programı düzenlendi.

12.03.2020

ALACA KATLİAMI UNUTULMADI

ALACA KATLİAMI UNUTULMADI -ALACA ŞEHİTLERİNE ANMA TÖRENİ -BAŞKAN ORHAN; BİN YIL GEÇSEDE UNUTMAYACAĞIZ 1918 yılında Ermeni Taşnak çeteleri tarafından acımasızca katledilen 278 vatandaş için her yıl olduğu gibi bu yılda anma töreni düzenlendi.

10.03.2020

ÖĞRENCİLERDEN SIFIR ATIK GİRİŞİMİ

ÖĞRENCİLERDEN SIFIR ATIK GİRİŞİMİ -BAŞKAN ORHAN TAM DESTEK VERDİ Aziziye Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’dan geri dönüşüm çalışmalarına destek istediler.

02.03.2020

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.