BAŞKAN ORHAN'DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN'DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI -Başkan Orhan; Onlar her daim kılavuzumuz olmuşlardır Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

09.05.2020

SAĞLIK PERSONELİNE BAŞKAN ORHAN MORAL DESTEĞİ

SAĞLIK PERSONELİNE BAŞKAN ORHAN MORAL DESTEĞİ -Başkan Orhan Onları Unutmadı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık personeline moral ziyareti gerçekleştirdi.

07.05.2020

ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ

ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ -Başkan Orhan’dan 23 Nisan jesti Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan tarafından korona salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşlara ve özellikle çocuklar için bizzat başlatılan sosyal medya yarışmaları hız kesmeden devam ediyor.

06.05.2020

BAŞKAN ORHAN; HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER İFADE EDİYOR

BAŞKAN ORHAN; HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER İFADE EDİYOR -“Çalışanlarımızın motivasyonu bizim için önemli” Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye yatırımlarında çalışan işçileri bizzat çalışma alanlarında ziyaret etti.

04.05.2020

-BAŞKAN ORHAN; ALINTERİNİN KUTSALLIĞINI VE ÖNEMİNİ ANLAMALIYIZ

-BAŞKAN ORHAN; ALINTERİNİN KUTSALLIĞINI VE ÖNEMİNİ ANLAMALIYIZ    Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 1 mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı.

01.05.2020

AZİZİYE’DE KORONA ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR

AZİZİYE’DE KORONA ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR -SEMT PAZARLARINA SIKI TAKİP -BAŞKAN ORHAN; HALKIN SAĞLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZ Koronavirüs (Kovid 19) salgını dolayısıyla ülke genelinde gerçekleştirilen sıkı denetimlerle birlikte semt pazarlarına da denetim getirilmişti.

29.04.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI -"Asıl Bayramlar Yüreklerde Kutlanır" 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının 100.

23.04.2020

KARDEŞ BEELDİYEYE BAŞKAN ORHAN JESTİ

KARDEŞ BEELDİYEYE BAŞKAN ORHAN JESTİ -DİGOR BELEDİYESİNE TAM DONANIMLI CENAZE ARACI Aziziye Belediyesi daha önce kardeş belediye ilan ettiği Kars’ın Digor Belediyesi’ne yeni bir jestini daha gerçekleştirdi.

21.04.2020

AZİZİYE’DE MASKE SEFERBERLİĞİ

AZİZİYE’DE MASKE SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; HİÇKİMSE MAĞDUR EDİLMEYECEK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları dâhilinde hizmet veren yaklaşım 500 esnafa maske dağıtımı gerçekleştirildi.

17.04.2020

KORONA'YA İNAT YEŞİL SEFERBERLİĞİ

KORONA'YA İNAT YEŞİL SEFERBERLİĞİ -Ilıca İçin Meydan ve Otopark Projesi -Başkan Orhan; Ilıca Dönüşüyor Kentsel dönüşüm çalışmalarının aralıksız sürdüğü Aziziye'de tek gündem maddesi Korona salgınına rağmen yeni sezon hazırlıklarına başlandı.

15.04.2020