AZİZİYE’DE BÜYÜK SINAVLAR ÖNCESİ DENEME SINAVI

AZİZİYE’DE BÜYÜK SINAVLAR ÖNCESİ DENEME SINAVI -YKS VE LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİ ADAYLARINA SINAV DESTEĞİ -BAŞKAN ORHAN; HİZMETTE EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ SÜRÜYOR Aziziye Belediyesi ilki bu hafta sonu yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi tüm ilçede öğrenciler için sınav testleri dağıttı.

17.06.2020

BAŞKAN ORHAN ÖNCE NİKAH KIYDI SONRA ÖZÇEKİM YAPTI

BAŞKAN ORHAN ÖNCE NİKAH KIYDI SONRA ÖZÇEKİM YAPTI -PANDEMİ SONRASI İLK NİKAH -GAZETECİ KOTAN DÜNYA EVİNE GİRDİ -BAŞKAN ORHAN ÖNCE NİKAH KIYDI SONRA ÖZÇEKİM YAPTI Pandemi yasakları nedeniyle uzun zamandır kapalı olan nikah taleplerinde aşırı yoğunluğun olduğu öğrenildi.

15.06.2020

Çevreci Başkan Ağaç Budadı

Çevreci Başkan Ağaç Budadı -Başkan Orhan; Yeşil Alanlar Yaşam Kaynağımız Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hafta sonu Erzurum Dadak Doğa Sporları Kulübü sporcuları, ile birlikte çam ağaçlarını budayıp çevre temizliği etkinliğine katıldı.

08.06.2020

BAŞKAN ORHAN; BÜYÜK ZAFER YAKLAŞIYOR

BAŞKAN ORHAN; BÜYÜK ZAFER YAKLAŞIYOR -SEMT PAZARLARI CANLANIYOR Koronavirüs salgınında normalleşme adımlarının atıldığı Türkiye’de denetimler de bir o kadar yoğunluk görülüyor.

03.06.2020

AZİZİYE’DE OTURMA BANKLARI ÇİÇEKLERLE SÜSLENDİ

AZİZİYE’DE OTURMA BANKLARI ÇİÇEKLERLE SÜSLENDİ -BAŞKAN ORHAN; ARAMIZDA YALNIZCA ÇİÇEKLER OLACAK Koronaviris Covit 19 tedbirleri kapsamında ülke genelinde yapılan koruyucu tedbirler devam ediyor.

01.06.2020

Aziziye’de Cuma Namazı hazırlığı

Aziziye’de Cuma Namazı hazırlığı -Cuma Namazı kılınacak camilerde temizlik seferberliği -Başkan Orhan; Sağlıklı ve Huzurlu bir toplu namaz amacındayızKoronavirüs salgını nedeniyle uzunca bir süredir vakit ve Cuma namazlarının kılınmadığı ülkemizde Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle yarından itibaren açık alanlarda Cuma Namazı kılınabilecek.

29.05.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN 27 MAYIS MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN 27 MAYIS MESAJI -BAŞKAN ORHAN; MİLLET İRADESİ İLELEBET HAKİM KALACAKTIR Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihine kara leke olarak giren 27 Mayıs Darbesinin yıldönümü münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir mesaj yayınladı.

27.05.2020

BAŞKAN ORHAN: BAYRAMLARIMIZI SEVİNCE DÖNÜŞTÜRELİM

-BAŞKAN ORHAN: BAYRAMLARIMIZI SEVİNCE DÖNÜŞTÜRELİM     Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

23.05.2020

SEMT PAZARLARINDA KORONA’YA GEÇİT YOK

SEMT PAZARLARINDA KORONA’YA GEÇİT YOK BAŞKAN ORHAN; SALGIN BİTMİŞ OLSADA TEDBİRLERİMİZ SÜRECEK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde Çarşamba ve Perşembe günleri açılan semt pazarlarında yoğun denetimler sürdürülüyor.

21.05.2020

BAŞKAN ORHAN; BU EŞSİZ FIRSATI KAÇIRMAYALIM

BAŞKAN ORHAN; BU EŞSİZ FIRSATI KAÇIRMAYALIM     Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerimin indirildiği gün olan Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

19.05.2020