BAŞKAN ORHAN HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ORHAN: GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ EN ÖNEMLİ ÇİZGİMİZ BAŞKAN ORHAN: İNSAN MERKEZLİ HİZMET ÜRETİYORUZ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, düzenledikleri halk günü toplantılarıyla vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.

25.12.2018

TOPLU ULAŞIM AZİZİYE’DE MASAYA YATIRILDI

AZİZİYE’DE TOPLU ULAŞIM İSTİŞARESİ Toplu ulaşımın sorunları ve öngörülen çözümler Aziziye’de konuşuldu.

21.12.2018

KOTKU GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kotku Gençlik ve İzci Derneği yetkilileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

20.12.2018

AZİZİYE’DE İSTİŞARE TURU

AZİZİYE’DE HİZMET SUNUMU BAŞKANLAR AZİZİYE’DE BULUŞTU AK Parti Aziziye Saltuklu Mahalle temsilciliğinde istişare toplantısı yapıldı.

19.12.2018

GÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE İLE BİRLEŞEN YÜREKLER

GÖNÜLLER AZİZİYE’DE BİRLEŞİYORAziziye Belediyesi, Gönülden Gönüle Aziziye projesiyle sosyal belediyecilik alanında bir ilke daha imza atmayı başardı.

18.12.2018

AZİZİYE’DE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

BAŞKAN ORHAN: AK GENÇLİK YÜZÜMÜZÜN AKIDIR BAŞKAN ORHAN: AK GENÇLİK LİDERİNİN ARDINDA Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Teşkilatı’nın düzenlediği danışma meclisi toplantısında gençlerle buluştu.

12.12.2018

BAŞKAN ORHAN: MÜHENDİSLİK İNSANLIK İÇİN ÜRETİR

BAŞKAN ORHAN: YAŞAMIN BAŞLADIĞI YERDE MÜHENDİSLİK BAŞLAR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

05.12.2018

BAŞKAN ORHAN: ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞIYORUZ

BAŞKAN ORHAN, ENGELLİ KARDEŞLER YASİN İLE EMİN’İ AĞIRLADIBAŞKAN ORHAN: ÖNCE YÜREĞİMİZDE VE ZİHNİMİZDE ENGELLERİ AŞMALIYIZ Aziziye Belediye Başkanım Muhammed Cevdet Orhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engeli gençler Yasin ve Emin’i ağırladı.

03.12.2018

AZİZİYE’DE 4.5 YILLIK HİZMETLER GÖZ DOLDURDU

BAŞKAN ORHAN, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİBAŞKAN ORHAN: YAPTIĞIMIZ ESERLERİN MİMARI HALKIMIZBAŞKAN ORHAN: İSTİŞARE BAŞARIYI GETİRDİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı 72 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelerek 4 buçuk yıllık hizmetlerin sunumunu yaptı.

28.11.2018

BAŞKAN ORHAN: GELECEĞİ ÖĞRETMENLERİMİZLE İNŞA EDECEĞİZ.

‘GÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE’ PROJESİYLE EĞİTİME TAM DESTEK   Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

23.11.2018