BAŞKAN ORHAN; ÖNCE SAĞLIK SONRA FUTBOL

-BAŞKAN ORHAN; ÖNCE SAĞLIK SONRA FUTBOL BB Erzurumspor’un dün yapılan ikinci Covit 19 testleri sonrasında 4’ü futbolcu toplam 11 kişinin pozitif çıkması Erzurumlu futbolseverleri üzüntüye boğdu.

14.05.2020

BERBER VE KUAFÖRLERİN İLK DEZENFEKSİYONU AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN

-BERBER VE KUAFÖRLERİN İLK DEZENFEKSİYONU AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZ HUZUR İÇİNDE HİZMET VERECEK Korona ( Covit 19 )salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan berber ve kuaförlerin ülke genelinde yeniden hizmet vermeye başlaması sonrasında ilk dezenfeksiyon işlemleri Aziziye Belediyesi tarafından yaptırıldı.

11.05.2020

ŞEHİT ANNELERİ BAŞKAN ORHAN'I BAĞRINA BASTI

-BAŞKAN ORHAN'DAN DUYGULANDIRAN ZİYARETLER -ŞEHİT ANNELERİ BAŞKAN ORHAN'I BAĞRINA BASTI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Anneler Günü'nde ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti ve bu anlamlı günlerini kutladı.

10.05.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN'DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI -Başkan Orhan; Onlar her daim kılavuzumuz olmuşlardır Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

09.05.2020

SAĞLIK PERSONELİNE BAŞKAN ORHAN MORAL DESTEĞİ

SAĞLIK PERSONELİNE BAŞKAN ORHAN MORAL DESTEĞİ -Başkan Orhan Onları Unutmadı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık personeline moral ziyareti gerçekleştirdi.

07.05.2020

ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ

ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ -Başkan Orhan’dan 23 Nisan jesti Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan tarafından korona salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşlara ve özellikle çocuklar için bizzat başlatılan sosyal medya yarışmaları hız kesmeden devam ediyor.

06.05.2020

BAŞKAN ORHAN; HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER İFADE EDİYOR

BAŞKAN ORHAN; HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN AYRI BİR DEĞER İFADE EDİYOR -“Çalışanlarımızın motivasyonu bizim için önemli” Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye yatırımlarında çalışan işçileri bizzat çalışma alanlarında ziyaret etti.

04.05.2020

-BAŞKAN ORHAN; ALINTERİNİN KUTSALLIĞINI VE ÖNEMİNİ ANLAMALIYIZ

-BAŞKAN ORHAN; ALINTERİNİN KUTSALLIĞINI VE ÖNEMİNİ ANLAMALIYIZ    Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 1 mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı.

01.05.2020

AZİZİYE’DE KORONA ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR

AZİZİYE’DE KORONA ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR -SEMT PAZARLARINA SIKI TAKİP -BAŞKAN ORHAN; HALKIN SAĞLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZ Koronavirüs (Kovid 19) salgını dolayısıyla ülke genelinde gerçekleştirilen sıkı denetimlerle birlikte semt pazarlarına da denetim getirilmişti.

29.04.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI -"Asıl Bayramlar Yüreklerde Kutlanır" 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının 100.

23.04.2020

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.