BAŞKAN ORHAN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi olduğunu söyledi.

09.05.2016

‘YENİ TÜRKİYE BULUŞMALARI’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Aziziye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Erzurum’da gerçekleştirilen ‘Yeni Türkiye Buluşmaları’ paneli büyük ilgi gördü.

09.05.2016

ERZURUM‘DA “YENİ TÜRKİYE” BULUŞMASI

Aziziye Belediyesi, “Yeni Türkiye Buluşmaları”na ev sahipliği yapıyor.

BAŞKAN ORHAN, ÖĞRENCİLERE BELEDİYECİLİK DERSİ VERDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Sabancı İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.

AZİZİYE ESMEK HİZMETE AÇILDI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim yatırımlarından biri olan Aziziye Erzurum Sanatsal ve Meslek Edindirme Kursları (ESMEK) düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TERMALSPOR’A COŞKULU KARŞILAMA

Erkekler Hentbol Süper Ligi’ne yükselerek Erzurum tarihinde bir ilke imza atan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol kafilesi coşkulu bir şekilde karşılandı.

27.04.2016

TERMALSPOR SÜPER LİG’DE

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı Süper Lig’e yükselerek büyük bir başarının altına imza attı.

26.04.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.

23.04.2016

AZİZİYE’DE 23 NİSAN COŞKUSU BAŞLADI

Aziziye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu başladı.

21.04.2016

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Başta hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder, ülkemizdeki barış ve huzur ortamının tesisine, bütün dünyada akan gözyaşı ve acıların dinmesine, birlik ve beraberliğimizin daha da artmasına vesile olmasını dilerim.

20.04.2016