BAŞKAN ORHAN; ŞEHİT AİLELERİMİZ BAÇTACIMIZDIR

-ŞEHİT AİLELERİ AZİZİYE İFTARINDA BULUŞTU -ŞEHİT KARDEŞİ KAYMAKAM’IN DUYGULU ANLARI Aziziye Belediyesi tarafından dün akşam ilçe sınırları içinde ikamet eden Şehit ve gazi yakınlarına iftar yemeği verildi.

31.05.2018

TERAVİH BULUŞMALARI'NDA BAŞKAN ORHAN'A İLGİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın teravih buluşmaları sürüyor.

30.05.2018

ÇAT KAPI İFTAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Ramazan ayı münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın, ilçe sınırları içinde yaptığı ziyaretler devam ediyor.

30.05.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ MUHTARLARINI AĞIRLADI

-AZİZİYE’DE MUHTARLAR BULUŞMASI -BAŞKAN ORHAN; MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ Ramazan ayı münasebetiyle Aziziye Belediyesi tarafından dün akşam 72 mahalle muhtarına iftar yemeği verildi.

28.05.2018

BAŞKAN ORHAN ŞEHİT YAKINLARINI UNUTMADI

Ev ev yaptığı ziyaretlerde özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları ziyaret eden ve her gittiği yerde büyük ilgi ile karşılanan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, şehit yakınlarını da ihmal etmiyor.

24.05.2018

BAŞKAN ORHAN İFTAR SOFRALARINA KONUK OLUYOR

-Hasta ziyaretleri devam ediyor Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayı birlikte çat kapı iftar ve hasta vatandaşların evlerine ziyarette bulunup moral vermeye devam ediyor.

24.05.2018

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇATI KAPI İFTAR ZİYARETİ

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇATI KAPI İFTAR ZİYARETİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da çat kapı iftar ziyaretlerini sürdürüyor.

22.05.2018

BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaş odaklı hizmet anlayışına devam ediyor.

21.05.2018

AZİZİYE'DE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ HAKİM

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte Ilıcalılarla buluştu.

18.05.2018

AZİZİYE'DE RESMİ RAMAZAN DAVULCULARI İŞ BAŞINDA

Aziziye Belediyesi, ilçede görev yapan 10 ramazan davulcusuna resmi kimliklerini teslim etti.

17.05.2018