BAŞKAN ORHAN; BÜYÜK ZAFER YAKLAŞIYOR

BAŞKAN ORHAN; BÜYÜK ZAFER YAKLAŞIYOR -SEMT PAZARLARI CANLANIYOR Koronavirüs salgınında normalleşme adımlarının atıldığı Türkiye’de denetimler de bir o kadar yoğunluk görülüyor.

03.06.2020

AZİZİYE’DE OTURMA BANKLARI ÇİÇEKLERLE SÜSLENDİ

AZİZİYE’DE OTURMA BANKLARI ÇİÇEKLERLE SÜSLENDİ -BAŞKAN ORHAN; ARAMIZDA YALNIZCA ÇİÇEKLER OLACAK Koronaviris Covit 19 tedbirleri kapsamında ülke genelinde yapılan koruyucu tedbirler devam ediyor.

01.06.2020

Aziziye’de Cuma Namazı hazırlığı

Aziziye’de Cuma Namazı hazırlığı -Cuma Namazı kılınacak camilerde temizlik seferberliği -Başkan Orhan; Sağlıklı ve Huzurlu bir toplu namaz amacındayızKoronavirüs salgını nedeniyle uzunca bir süredir vakit ve Cuma namazlarının kılınmadığı ülkemizde Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle yarından itibaren açık alanlarda Cuma Namazı kılınabilecek.

29.05.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN 27 MAYIS MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN 27 MAYIS MESAJI -BAŞKAN ORHAN; MİLLET İRADESİ İLELEBET HAKİM KALACAKTIR Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihine kara leke olarak giren 27 Mayıs Darbesinin yıldönümü münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir mesaj yayınladı.

27.05.2020

BAŞKAN ORHAN: BAYRAMLARIMIZI SEVİNCE DÖNÜŞTÜRELİM

-BAŞKAN ORHAN: BAYRAMLARIMIZI SEVİNCE DÖNÜŞTÜRELİM     Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

23.05.2020

SEMT PAZARLARINDA KORONA’YA GEÇİT YOK

SEMT PAZARLARINDA KORONA’YA GEÇİT YOK BAŞKAN ORHAN; SALGIN BİTMİŞ OLSADA TEDBİRLERİMİZ SÜRECEK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde Çarşamba ve Perşembe günleri açılan semt pazarlarında yoğun denetimler sürdürülüyor.

21.05.2020

BAŞKAN ORHAN; BU EŞSİZ FIRSATI KAÇIRMAYALIM

BAŞKAN ORHAN; BU EŞSİZ FIRSATI KAÇIRMAYALIM     Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerimin indirildiği gün olan Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

19.05.2020

BAŞKAN ORHAN; GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

BAŞKAN ORHAN; GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ         Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19.05.2020

ILICA'DA METRUKA GEÇİT YOK

-AZİZİYE ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ -ILICA'DA METRUKA GEÇİT YOK -BAŞKAN ORHAN; ILICA YEŞİLE DOYACAK        Aziziye Belediyesi baharın gelişi ile birlikte ilçe sınırları içinde yeşil alanların artırılması için çalışmalarına başladı.

17.05.2020

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DESTEK

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA DESTEK -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZA DESTEKLERİMİZ ARTACAK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren kahvehaneler, berber ve kuaförler ile rehabilitasyon merkezlerine yardım çeki dağıtıldı.

15.05.2020

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.