MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN AZİZİYE ÖVGÜSÜ

Erzurum’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Mart 2019’da yapılacak olan Yerel seçimler sürecinde Aziziye Belediyesini ziyaret ederek Başkan Muhammed Cevdet Orhan ile Hedef 2023 kapsamında mevcut durum, öngörülen projeler ve kaydedilecek yatırımlar bazında istişarelerde bulundu.

09.08.2018

AZİZİYE'DE NİKÂH DAİRELERİ DOLDU TAŞTI

Aziziye Belediyesi’ne günlük ortalama yapılan nikâh başvurularında beş katını aşan bir yoğunluk görüldü.

09.08.2018

ORHAN; ÇERMİK FESTİVALİYLE ERZURUM KAZANACAK

-FESTİVAL TADINDA TANITIM -ÇERMİK FESTİVALİ İÇİN START VERİLDİ -KIŞ TURİZM İLE TERMAL TURİZM ENTEGRASYONU SAĞLANMALI Aziziye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü 10-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Çermik Festivali için tüm hazırlıklar yapıldı.

06.08.2018

ORHAN; YEĞİN ERZURUM’UN 7. VEKİLİDİR

-“YENİ DÖNEMDE YEĞİN’DEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ”Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 26.

HİZMETTE YENİ TREND ‘BİR PROJEM VAR

Özellikle sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Aziziye Belediyesi, yeni bir projeye daha imza atıyor.

BAŞKAN ORHAN’A PORTRE HEDİYESİ

Aziziye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Ilıcalı ve hocaları Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan‘ı makamında ziyaret ederek portre resmini hediye ettiler.

BAŞKAN ORHAN’A ÇOCUKLARIN YOĞUN İLGİSİ

Hemen her fırsatta ilçede gezerek vatandaşlarla istişare eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor.

AZİZİYE’DE YENİ YERLEŞİM ALANLARI

Erzurum’un en hızlı gelişen ilçelerinin başında gelen Aziziye’de, her geçen gün yeni yerleşim alanları ihdas ediliyor.

İNAL; ERZURUM’DA GÜZEL DENEYİMLER YAŞADIM

Bir süre önce Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından Antalya Başsavcılığı görevine getirilen Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, veda ziyaretleri kapsamında gittiği Aziziye Belediyesi’nde Başkan Orhan ile görüştü.

BAŞKAN ORHAN EŞKINKAYA’YA ÇIKARMA YAPTI

Belediye çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hafta sonu Erzurum şehir merkezine 14 kilometre uzaklıktaki Eşkınkaya Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

26.07.2018