ILICA’DA KÖKLÜ DÖNÜŞÜM

ILICA’DA KÖKLÜ DÖNÜŞÜM-BAŞKAN ORHAN; AZİZİYE YATIRIMLARIN EN İYİSİNİ HAK EDİYORAziziye Belediyesi yaz aylarıyla birlikte Ilıca Mahallesi’nde başlattığı dönüşüm çalışmalarını devam ettiriyor.

16.07.2020

AZİZİYE’DE BARAKA OPERASYONU

BAŞKAN ORHAN; ÇİRKİN YAPILARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe sınırları dahilinde izinsiz yapılaşmanın önüne geçmek için seferberlik başlatıldı.

09.07.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN ESNAFA PANDEMİ TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN ORHAN’DAN ESNAFA PANDEMİ TEŞEKKÜRÜ -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZIN SABIR VE METANETİ GURUR VERİCİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren esnafı tek tek ziyaret etti.

01.07.2020

MİNİK KEDİLER İÇİN İŞ MAKİNELERİ DURDU

KEDİ YAVRULARINA KUCAK AÇTILAR -MİNİK KEDİLER İÇİN İŞ MAKİNELERİ DURDU Aziziye Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm çalışmalarının yapıldığı Gezköy mevkiinde yıkım esnasında metruk bir evde kedi yavrularının görülmesi üzerine hafriyat çalışmaları 5 gün süreyle durduruldu.

29.06.2020

KÜÇÜK KAZAZEDEYE BAŞKAN ORHAN MORALİ

KÜÇÜK KAZAZEDEYE BAŞKAN ORHAN MORALİ -BAŞKAN ORHAN’DAN KÜÇÜK İSMAİL’E İPAD TABLET HEDİYESİ Geçtiğimiz günlerde Aziziye ilçesi  Milli Egemenlik Caddesi üzerinde refüjde yeşil ışığın yanmasını beklediği sırada bir aracın kontrolünü kaybederek ezdiği ve sonrasında hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki İsmail’in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

23.06.2020

AZİZİYE BELEDİYESİ İLÇENİN CAZİBESİNİ ARTIRIYOR

-AZİZİYE KENTSEL DÖNÜŞÜMLE ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR-AZİZİYE BELEDİYESİ İLÇENİN CAZİBESİNİ ARTIRIYOR-BAŞKAN ORHAN; HÜKÜMETİMİZİN DESTEKLERİ AZİZİYE'YE CAN OLDUErzurum'un batıya açılan penceresi konumundaki Aziziye ilçesi yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ile cazibesini sürekli artırmaya devam ediyor.

21.06.2020

AZİZİYE’DE OKULLAR SINAVA HAZIR

AZİZİYE’DE OKULLAR SINAVA HAZIR -BAŞKAN ORHAN; SAĞLIKLI SINAV ORTAMI HAZIRLIYORUZ Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonlarında yapılacak olan 2020 Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) öncesinde Aziziye Belediyesi ilçe sınırları dâhilinde bulunan özel ve devlet kurumlarında geniş çaplı dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları başlattı.

20.06.2020

AZİZİYE’DE BÜYÜK SINAVLAR ÖNCESİ DENEME SINAVI

AZİZİYE’DE BÜYÜK SINAVLAR ÖNCESİ DENEME SINAVI -YKS VE LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİ ADAYLARINA SINAV DESTEĞİ -BAŞKAN ORHAN; HİZMETTE EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ SÜRÜYOR Aziziye Belediyesi ilki bu hafta sonu yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi tüm ilçede öğrenciler için sınav testleri dağıttı.

17.06.2020

BAŞKAN ORHAN ÖNCE NİKAH KIYDI SONRA ÖZÇEKİM YAPTI

BAŞKAN ORHAN ÖNCE NİKAH KIYDI SONRA ÖZÇEKİM YAPTI -PANDEMİ SONRASI İLK NİKAH -GAZETECİ KOTAN DÜNYA EVİNE GİRDİ -BAŞKAN ORHAN ÖNCE NİKAH KIYDI SONRA ÖZÇEKİM YAPTI Pandemi yasakları nedeniyle uzun zamandır kapalı olan nikah taleplerinde aşırı yoğunluğun olduğu öğrenildi.

15.06.2020

Çevreci Başkan Ağaç Budadı

Çevreci Başkan Ağaç Budadı -Başkan Orhan; Yeşil Alanlar Yaşam Kaynağımız Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hafta sonu Erzurum Dadak Doğa Sporları Kulübü sporcuları, ile birlikte çam ağaçlarını budayıp çevre temizliği etkinliğine katıldı.

08.06.2020

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.