MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NDAN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, eğitim-öğretime sunduğu katkılardan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

14.06.2016

MİLLETVEKİLİ ORHAN DELİGÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

13.06.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN SÜRPRİZ İFTAR ZİYARETİ…

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent 200 Evler Bölgesi’nde 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Gülşen Özen’in evine sürpriz iftar ziyareti gerçekleştirdi.

09.06.2016

AZİZİYE’DE RAMAZAN İSTİŞARESİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof.

08.06.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Ramazan ayınızı kutluyor, bu mübarek ayın tüm İslam alemiyle birlikte bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

06.06.2016

5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜKUTLU OLSUN

Rahmet ve merhamet dini İslam'ın temsilcileri olan bizler, merhametin yalnızca insana değil, hayvanat ve nebatata da olacağı bilinciyle Allah'ın biz kullarının istifadesine sunduğu doğayı korumak, insanlığın ortak emellerinden olan biyolojik çeşitliliği koruyup kaynakların sürdürülebilirliğini sağlamak maksadıyla hareket edip; gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakabilmek ve “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz.

05.06.2016

BAŞKAN ORHAN, ALMAN FEDERAL MECLİSİ’NİN KARARINI KINADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Alman Federal Meclisi’nin Ermeni iddialarına ilişkin kararının tarihi gerçeklerden uzak, siyasi bir karar olduğunu söyledi.

BAŞKAN ORHAN, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede eğitim öğretim hayatını sürdüren Özel Bilge Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Bir süre önce Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Mustafa Çetin, Başkan Orhan’a iade-i ziyarette bulundu.

BAŞKAN ORHAN, GELENEKSEL TÜRK SPORLARI ŞENLİĞİNE KATILDI

Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Geleneksel Türk Günü’ programı renkli görüntülere sahne oldu.