AK PARTİ AZİZİYE KONGRESİ’NDE BELEDİYE HİZMETLERİ TAKDİR GÖRDÜ

AZİZİYE İLÇE KONGRESİ’NDE ÜÇ ADAY YARIŞTI -AK PARTİ AZİZİYE KONGRESİ’NDE BELEDİYE HİZMETLERİ TAKDİR GÖRDÜ-AZİZİYE İLÇE KONGRESİ’NDE ÜÇ ADAY YARIŞTI-COŞKUN; AK DAVANIN NEFERLERİYİZ-BAŞKAN ORHAN; DAVASI ÜMMET OLANIN DERDİ DE BÜYÜK OLUYOR-ALTINOK; BİRLİĞİMİZ BÜTÜNLÜĞÜMÜZ BİZİ GÜÇLÜ KILIYOR-BAŞKAN ÖZ; ESER SİYASETİ YAPIYORUZ-BAŞKAN SEKMEN; ERZURUM’U MEGA ŞEHİR YAPIYORUZAK Parti 5.

13.09.2020

BİSİKLET YOLLARI VE TRAFİK EĞİTİM PARKI İÇİN START VERİLDİ

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN SAĞLIKLI YAŞAM YOLLARI-BİSİKLET YOLLARI VE TRAFİK EĞİTİM PARKI İÇİN START VERİLDİ-BAŞKAN ORHAN; ARTAN NÜFUSUMUZ YENİ İHTİYAÇLARI BERABERİNDE GETİRİYORYaz ayları ile birlikte ilçeyi adeta şantiyeye çeviren Aziziye Belediyesi yeni yatırımları ile göz dolduruyor.

09.09.2020

AZİZİYE'DE KARO BORDÜR ATAĞI

AZİZİYE'DE KARO BORDÜR ATAĞI-AZİZİYE ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ-BAŞKAN ORHAN; AZİZİYE BÜYÜYOR SORUNLAR KÜÇÜLÜYORAziziye ilçe sınırları içinde belediye yatırımları hız kesmeden devam ettiriliyor.

05.09.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN COVİD 19 HASTALARINA MORAL TELEFONU

BAŞKAN ORHAN'DAN COVİD 19 HASTALARINA MORAL TELEFONU -BAŞKAN ORHAN'DAN COVİD 19 HASTALARINA MORAL TELEFONU-BAŞKAN ORHAN; PANDEMİ HASTALARIMIZI DİNLEYİP TALEPLERİNİ ALIYORUZTüm dünyayı aylardır etkisi altına alan Covit 19 hastalığına yakalananlara Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'dan moral desteği.

03.09.2020

BAŞKAN SEKMEN’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN SEKMEN’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ -BAŞKAN SEKMEN’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ-BAŞKAN ORHAN: “BAŞKAN SEKMEN'İN VİZYONU ERZURUM İÇİN BÜYÜK KAZANÇ”-BAŞKAN ORHAN; “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ İLE UYUMUMUZ BAŞARIYI BERABERİNDE GETİRİYOR”Erzurum'un son yıllarda cazibesi hızla artan ilçelerinin başında gelen Aziziye'de, belediye yatırımlarının da aynı oranda artış göstermesi dikkat çekiyor.

01.09.2020

BAŞKAN SEKMEN’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

01.09.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI-BAŞKAN ORHAN; MİLLETÇE KENETLENDİK30 Ağustos Zafer Bayramının 98.

29.08.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN'DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMASI BAŞKAN ORHAN; TÜRK MİLLETİ ZAFERLERLE YAŞAMAYI EKOL HÂLİNE GETİRMİŞTİRTürklerin Anadolu'nun kapılarını açtığı Malazgirt Zaferinin 949.

26.08.2020

AZİZİYE’DE GECE GÜNDÜZ ASFALT MESAİSİ

AZİZİYE’DE GECE GÜNDÜZ ASFALT MESAİSİAziziye Belediyesi, ilçenin tamamında asfalt kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

24.08.2020

AZİZİYE'DE HİZMETLERDE CUMHURİYET TARİHİNİN REKORU KIRILIYOR

AZİZİYE'DE KÖYLERE KİLİT TAŞI-AZİZİYE'DE HİZMETLERDE CUMHURİYET TARİHİNİN REKORU KIRILIYOR-BAŞKAN ORHAN; MAHALLELERİMİZ ABAD OLUYOR69 mahalle statüsünde köyü bulunan ve Erzurum'un en büyük hizmet alanına sahip olan Aziziye ilçesinde belediye hizmetleri aralıksız devam ettiriliyor.

19.08.2020