GÜNEŞ ENERJİSİNDE AZİZİYE FARKI

Türkiye'nin Milli Enerji ve Maden Politikası gereğince su, rüzgar ve güneş enerjisini odaklı proje ile eylem planı başlatmasının ardından gözler yenilenebilir enerji kaynaklarına çevrildi.

21.02.2018

AK PARTİ YAKUTİYE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ORHAN'A ZİYARET

AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Aziziye Belediye Başkanı Orhan'ı makamında ziyaret ettiler.

20.02.2018

BAŞKAN ORHAN ' BİZ BİZE' PROGRAMININ KONUĞU OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum'un en eski televizyon kanalı olan Kanal 25'te ' Biz Bize' programının konuğu oldu.

19.02.2018

BAŞKAN ORHAN KAVAKLIDERE'DE

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, değerlendirme gezileri kapsamında ilçeye bağlı mahallelere ziyaretlerini sürdürüyor.

17.02.2018

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR AZİZİYE'DE

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aziziye Belediyesi'ne ziyartte bulundu.

16.02.2018

BAŞKAN ORHAN: EMEKLİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şubesi'ne ziyarette bulundu.

15.02.2018

AK PARTİ AZİZİYE TEŞKİLAT KAMPI'NDA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Aziziye Belediyesi ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’nın birlikte gerçekleştirdiği eğitim kampı sona erdi.

13.02.2018

TÜGVA ERZURUM İL TEMSİLCİĞİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilciği, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

10.02.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ'DEN'1 ÜNİTE KAN 3 CAN ' KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Aziziye Belediyesi, Kızılay ile birlikte '1 Ünite Kan 3 Can' kan bağışı kampanyasını gerçekleştirdi.

09.02.2018

BAŞKAN ORHAN'DAN EĞİTİME TAM DESTEK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 8.

08.02.2018