AZİZİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede mobil kurban kesim alanı oluşturulurken, Aziziye Belediyesi ekipleri de Cuma namazı sonrası vatandaşlara poşet ve kurban kesim alanlarını gösteren broşürler dağıttı.

10.09.2016

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını şüphesiz en çok bayram günlerinde hissederiz.

09.09.2016

AZİZİYE’NİN HER KÖŞESİNDE HİZMET VAR

Aziziye Belediyesi mahalle statüsündeki köyleri de çamurdan kurtarıyor.

05.09.2016

30 AĞUSTOS RUHU YAŞADIKÇA, BU ÜLKEYİ KİMSE BÖLEMEZ

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, 30 Ağustos; şer güçlerin milletimizi esaret altına alarak, Anadolu’yu parçalama ve paylaşma girişimlerine karşı bin bir zorluklar içerisinde verilen eşsiz mücadelenin zaferle taçlandırıldığı destanın adı olduğunu söyledi.

29.08.2016

BAŞKAN ORHAN, REKTÖR ÇOMAKLI’YI ZİYARET ETTİ

Bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof.

24.08.2016

AZİZİYE, ÖRNEK SOSYAL YAŞAM ALANLARINA KAVUŞUYOR

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe hedefiyle yola çıkan Aziziye Belediyesi, bir yandan yeni parklar inşa ederken, diğer yandan ilçedeki mevcut parkları revize ediyor.

18.08.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ DEMOKRASİ NÖBETİNDE TAM NOT ALDI

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından düzenlenen demokrasi nöbetleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sona erdi.

11.08.2016

ILICA MESİRE ALANINA KAVUŞUYOR

Aziziye Belediyesi’nin dev projeleri arasında yer alan ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen mesire alanı projesi hızla ilerliyor.

27.07.2016

BAŞKAN ORHAN SAĞLIK TURİZMİ PANELİNDE KONUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ‘Sağlık Turizmi’ konulu panelde konuştu.

25.07.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ERZURUM KONGRESİ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli sembollerinden 23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin sene-i devriyesini idrak etmenin sevinç ve gururunu yaşıyoruz.

23.07.2016