ILICA’DA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Camiler ve din Görevlileri Haftası münasebetiyle Aziziye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazı buluşmasına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’da katıldı.

BAŞKAN ORHAN; MUTLU EVLİLİKLER SADAKATLA MÜMKÜNDÜR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, zaman zaman nikah merasimlerine iştirak edip genç çiftlerin nikah akitlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

OKUL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Aziziye sınırları dahilinde bulunan eğitim yuvalarına yaptığı hizmetleri ile göz dolduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Nisan Ortaokulu yönetimi ve Selçuklu Mahalle Muhtarı Şinasi Terzioğlu tarafından plaketle ödüllendirildi.

ÇOCUKLAR ONU ÇOK SEVİYOR

BAŞKAN ORHAN, ÇOCUKLARI UNUTMUYOR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediyecilik çalışmalarını sürdürdüğü her ortamda yanına gelen çocukların ilgisiyle karşılaşıyor.

BAŞKAN ORHAN; GAZİLERİMİZİN İSİMLERİNİ CADDE VE SOKAKLARDA YAŞATACAĞIZ

MUHARİP GAZİLER’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şubesi yönetimi Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür plaketi verdi.

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM’DE TASARRUF YOK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İstanbul’da ki Erzurumlu hayırseverler tarafından Atlıkonak Mahallesi’nde ki ilköğretim okuluna yapılan yardım organizasyonuna eşlik etti.

10.10.2018

AZİZİYE’DE ÇOCUKLAR İÇİN GEZEN SİNEMA

-ÇOCUKLAR BEYAZ PERDE İLE TANIŞTI -BAŞKAN ORHAN; ÇOCUKLARIMIZIN KÜLTÜREL GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNUYORUZ   Aziziye Belediyesi, Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Aziziye ilçesi’nde sinemaya erişimi kısıtlı olan çocuklara ulaşmak adına, sinema gösterimi düzenlendi.

10.10.2018

KAMU YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR

BAŞKAN ORHAN; 2.

AZİZİYE’DE VATANDAŞA SORMADAN ÇİVİ ÇAKILMIYOR

BAŞKAN ORHAN; VATANDAŞIMIZIN ÖNCELİĞİ BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR Sosyal belediyecilik alanında yapılan çalışmaları adından sıkça söz ettiren Aziziye Belediyesi, anket uygulaması ile vatandaşın taleplerini değerlendirmeye aldı.

KAYGUSUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM ÜLKENİN TEMEL DİREĞİDİR Bir süre önce Kredi Yurtlar Kurumu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Salih Kaygusuz’a Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.