BÖYLE BİR PARK GÖRÜLMEDİ

AZİZİYE’DE SIRADIŞI OYUN PARKI YEL DEĞİRMENLİ PARKTA A’DAN Z’YE AHŞAP DÜZEN Aziziye Belediyesi tarafından Saltuklu Mahallesi sınırları içinde yaptırılan ve yakın zamanda açılışı planlanan Şüheda Parkı görenleri adeta kendine hayran bırakıyor.

26.10.2018

GURBETÇİLER’İN TERMAL İLGİSİ

BAŞKAN ORHAN’DAN GURBETÇİLERE YATIRIM ÇAĞRISI Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Ilıca Termal Tesisleri’nde Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın misafiri oldular.

ENGELLİ VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaları ile göz dolduran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca mahallesinde ikamet eden engelli bir vatandaşın yardım talebine cevap verdi.

BAŞKAN ORHAN, DURMAK BİLMİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE HİZMET SEFERBERLİĞİ Aziziye Belediyesi’nde adeta hizmet seferberliği yaşanıyor.

TÜMGENERAL TARAKÇI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve YAŞ kararları kapsamında 9.

AZİZİYE’DE HALK GÜNÜ TOPLANTISI

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞI DİNLEDİ BAŞKAN ORHAN; VATANDAŞIMIZIN ÖNCELİĞİ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZDİR Aziziye Belediyesi’nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Aziziyeliler, her konuda taleplerini Başkan Orhan’a iletiyor.

22.10.2018

AZİZİYE’DE MUHTARLAR UNUTULMADI

BAŞKAN ORHAN; MUHTARLARIMIZ YEREL YÖNETİMLERİN KAPTANIDIR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

18.10.2018

ERZURUM GÜNLERİ’NE AZİZİYE DAMGASI

BAŞKENT’E AZİZİYE DAMGASIBAŞKAN ORHAN; İLÇEMİZİN TANITIMLARI DEVAM EDECEK Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Erzurum Dernekler Federasyonunun organize ettiği Geleneksel Ankara Erzurum Günleri’ne Aziziye Belediyesi damgasını vurdu.

15.10.2018

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM’DE TASARRUF YOK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İstanbul’da ki Erzurumlu hayırseverler tarafından Atlıkonak Mahallesi’nde ki ilköğretim okuluna yapılan yardım organizasyonuna eşlik etti.

11.10.2018

BAŞKAN ORHAN; AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ BİR EKOLDÜR

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, Erzurum’a geldi.

11.10.2018