AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

- Aziziye Belediyesi’nden anlamlı etkinlik Aziziye Belediyesi, yaşları 9 ile 40 arasında değişen Down sendromlu bireylere unutulmaz bir gün yaşattı.

26.03.2021

AZİZİYE'DE DENETİM VE İLAÇLAMA BİR BİR ARADA

- Aziziye’de denetim ve ilaçlama bir arada Aziziye Belediyesi, salgınla mücadele seferberliğini sürdürüyor.

23.03.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN ILICA İDMAN OCAĞINA DESTEK ZİYARETİ

Başkan Orhan’dan Ilıca İdman Ocağı’na destek ziyareti   Erzurum’u bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil edecek olan Ilıca İdman Ocağı Belediyespor, 17 Nisan’da start verilecek olan karşılaşmalar için hazırlıklarına başladı.

22.03.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN TIP BAYRAMI ZİYARETİ

Başkan Orhan’dan Tıp Bayramı ziyareti Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Tıp Bayramı’nı Aziziye İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde kutladı.

15.03.2021

ILICA'NIN MİLLİ ŞAHLANIŞI 103 YAŞINDA!

- Ilıca’nın milli şahlanışı 103 yaşında! Milli şahlanışın 103’üncü yıldönümü, Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Ilıca’da bugün renkli görüntülerle kutlandı.

11.03.2021

ALACA ŞEHİTLERİ ANILDI

Alaca şehitleri anıldı- 103 yıl önce Ermeni mezalimine uğrayan 278 şehit için anma töreni düzenlendiErzurum'un Aziziye ilçesi Alaca Mahallesinde 103 yıl önce Ermeni mezalimine uğrayan 278 şehit, düzenlenen törenle anıldı.

10.03.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN TAPU MÜDÜRLÜĞÜ HAMLESİ

- Aziziye Belediyesi’nden Tapu Müdürlüğü hamlesi   Aziziye Belediyesi, ilçenin kurumsal vizyonuna değer katmaya devam ediyor.

10.03.2021

AZİZİYE'DE KARANFİLLİ 8 MART SÜRPRİZİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü birbirinden renkli etkinliklerle kutladı.

08.03.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE TEPKİ!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Kadınlar bizim has bahçemiz, gönül dilimiz, ana fikrimiz ve varlığımızın temel direğidir” dedi.

08.03.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN ESNAF ODALARINA ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, salgınla mücadele döneminde hiç yalnız bırakmadığı esnaf için bu kez meslek odalarının kapısını çaldı.

04.03.2021