BAŞKAN ORHAN SÖĞÜTLÜ’DE

BAŞKAN ORHAN SÖĞÜTLÜ’DE Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Söğütlü mahallesinde incelemelerde bulundu.

01.10.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM

BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan AK Parti Erzurum İl Teşkilatı’na hizmet sunumu yaptı.

24.09.2019

TÖREMEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

TÖREMEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen’in abisi Kenan Töremen hakka yürüdü.

22.09.2019

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNDE EHRAM RÜZGARI

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNDE EHRAM RÜZGARI 2.

20.09.2019

SALTUKLU CAMİİ’NİN TEMELİ ATILDI

SALTUKLU CAMİİ’NİN TEMELİ ATILDI Saltuklu Camii temel atma töreni birlikte yapılan duaların ardından gerçekleşti.

17.09.2019

BAŞKAN ORHAN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ORHAN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede kurulan semt pazarlarını ziyaret etti.

12.09.2019

AZİZİYE’DE ‘İYİKİ DOĞDUN’ PROJESİ MEYVELERİNİ VERİYOR

AZİZİYE’DE ‘İYİKİ DOĞDUN’ PROJESİ MEYVELERİNİ VERİYORAziziye Belediyesi ilçede yaşayan ve bebekleri dünyaya yeni gelen ailelere yeni doğan bebek seti hediye ediyor.

11.09.2019

BAŞKAN ORHAN: AŞURE GÜNÜ BİRLİĞİN VE DİRLİĞİN SİMGESİDİR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan standın başına geçerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

09.09.2019

'Dadaş 1921' ile TEKNOFEST FİNALİNDE YARIŞACAKLAR

'Dadaş 1921' ile TEKNOFEST FİNALİNDE YARIŞACAKLAR Erzurum'da ikisi kardeş 5 öğrenci, 7 ay süren çalışma sonucu "Dadaş 1921" ismini verdikleri taşıyıcı roket tasarladı.

06.09.2019

TURİSTLER GÜNDÜZ KAYAK AKŞAM KAPLICA KEYFİ YAŞAYACAK "Eksi 40 dereceden artı 40 dereceye yolculuk"   Türkiye'nin önemli kayak merkezlerine sahip olan ve termal turizmde de söz sahibi olmayı hedefleyen Erzurum , kış mevsiminde yerli ve yabancı turistlere sabah kayak, akşam kaplıca keyfi sunmak için hazırlıklarını tamamladı - Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan: - "Kış turizmi ile termal turizmi telaffuz ederken 'eksi 40 dereceden artı 40 dereceye yolculuk' şekliyle lanse ediyoruz.

05.09.2019