AZİZİYE'DE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU DA TAMAM

Aziziye Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı birçok yatırım gibi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda da sona gelindi.

26.05.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN İSRAİL'E KINAMA

Aziziye Belediye Meclisi’nin gündeminde bugün İsrail vardı.

17.05.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Hayatımızdan huzur ve tat, bedenimizden sağlık, afiyet ve sıhhat eksik olmasın.

12.05.2021

ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ

Aziziye Belediyesi, 23 Nisan’da küçük başkan olarak koltuğa oturttuğu miniğin talimatını yerine getirerek Aziziye İlçesi sınırlarında bulunan çocuk parklarındaki ağaçlara şekerler astı.

27.04.2021

AZİZİYE'DE TAPU HİZMETLERİNE DİJİTAL KOLAYLIK

- Aziziye’de tapu hizmetlerine dijital kolaylık Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede modern bir vizyon kazandırdığı tapu hizmetlerinde bu kez de dijital açılım yaptı.

16.04.2021

AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANI ORHAN'DAN RAMAZAN AYI MESAJI

-Aziziye Belediye Başkanı Orhan’dan Ramazan ayı mesajı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayının gelişini yazılı bir mesajla kutladı.

12.04.2021

AZİZİYE'YE İKİ YATIRIM MÜJDESİ BİRDEN!

- Aziziye’ye iki yatırım müjdesi birden! Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yatırımcıların ilgisini ilçeye çekmek ve Aziziye’ye yeni yatırımlar kazandırabilmek için adeta seferberlik ilan etti.

07.04.2021

SHORT TRACK YARIŞÇILARI İSTEDİ, BAŞKAN ORHAN GERİ ÇEVİRMEDİ

- Short Track yarışçıları istedi, Başkan Orhan geri çevirmedi Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Pal-Kar Spor Kulübü’nün davetlisi olarak katıldığı Short Track idmanlarında buz pateni yaptı.

05.04.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KANSER HAFTASI SÜRPRİZİ

- Başkan Orhan’dan sağlık çalışanlarına Kanser Haftası sürprizi   Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kanser Haftası’nı da boş geçmedi.

02.04.2021

AZİZİYE'DE AĞAÇLAR KİTAP AÇTI

- Aziziye’de ağaçlar kitap açtı Aziziye Belediyesi, Kütüphaneler Haftası’nda çok özel bir etkinliğe imza attı.

01.04.2021

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.