AZİZİYE’DE ‘SEVGİ YOLU’ BULUŞMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, mahalle statündeki köylere çıkarma yaparak okulları ziyaret etti.

16.01.2017

KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU’NDAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Bir süre önce yayınlanan kararname ile Bilecik Gölpazarı Kaymakamlığı’ndan Aziziye Kaymakamlığı’na atanan Tuncay Topsakaloğlu, Başkan Orhan‘a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

12.01.2017

‘MUHTAR DOSTU BAŞKAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Erzurum Muhtarlar Derneği, ‘Muhtar Dostu Başkan’ diye tanımladığı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı plaketle ödüllendirdi.

03.01.2017

2017’DE İLÇEMİZ ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2017 yılının ilçe için hamle yılı olacağını söyledi.

02.01.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN YENİ YIL MESAJI

Başkan Orhan mesajında, 2016 yılının maalesef acılarla, hüzünlerle ve ihanetlerle anılacak bir yıl olacağının altını çizerek şu ifadelere yer verdi: “Ülkemiz 2016 yılında derin acılar, tarihinde görmediği alçaklık ve hainlikleri gördü.

31.12.2016

BAŞKAN ORHAN, AK GENÇLERİ AĞIRLADI

Bir süre önce Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na atanan Ömer Faruk Yarba, yönetim kurulunu belirlemesinin ardından çalışmalara başladı.

27.12.2016

VALİ AZİZOĞLU: ILICA’YA ÇOK YAKIŞTI

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

26.12.2016

KAYMAKAM ÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A VEDA ZİYARETİ

Başkan Orhan ile makamında bir süre görüşen Kaymakam Öz, üç yıldır Aziziye’de görev yatığını ve elinden geldiğince ilçeye güzel hizmetler sunmanın gayreti içerisinde olduğunu ifade etti.

23.12.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI ZİYARET

Beraberinde AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilcisi Mustafa Kahveci ile birlikte emniyet güçlerine moral ziyareti gerçekleştiren Başkan Orhan, polis memurlarının kandillerini de kutladı.

12.12.2016

AZİZİYE KARLA MÜCADELEDE HIZ KESMİYOR

Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma başlatan belediye ekipleri, yolların açılmasının ardından kaldırım temizleme ve kar kaldırma çalışması yapıyor.

07.12.2016