Sıcaklıkların artmasıyla birlikte zararlı haşereler rahatsızlık vermeye başladı.

26.06.2019

BAŞKAN ORHAN YENİDEN JKBB ENCÜMEN ÜYESİ

BAŞKAN ORHAN YENİDEN JKBB ENCÜMEN ÜYESİAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ankara’da düzenlenen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği olağan meclis toplantısında daimî encümen üyeliği görevine seçildi.

23.06.2019

Aziziye Belediyesi’nce Ilıca bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına yeniden hız verildi   Termal kaplıcalarıyla önemli bir turizm potansiyeline sahip Ilıca’da geçtiğimiz yıllarda başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 340 konut ve 114 işyerinin yapımı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

17.06.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, İslam âleminin bayramını tebrik etti.

01.06.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN MİNİK SUNUM

BAŞKAN ORHAN’DAN MİNİK SUNUM 1’inci sınıf öğrencileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ederek yerel yönetimlerle ilgili bilgi aldılar.

27.05.2019

BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE TURUNDA

BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE TURUNDA Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, istişare ziyaretlerini gece gündüz sürdürüyor.

24.05.2019

AZİZİYELİ ÇOCUKLAR KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU

AZİZİYELİ ÇOCUKLAR KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU Aziziye Belediyesi ilçede yaşayan yetim ve öksüz çocukları iftar programında bir araya getirdi.

21.05.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJIAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

18.05.2019

Evinden Çıkamayan Hastanın Ayağına Kuaför Gönderiliyor

Evinden Çıkamayan Hastanın Ayağına Kuaför Gönderiliyor Erzurum'un Aziziye Belediyesince başlatılan "Gönülden Gönüle Aziziye" projesi kapsamında, ilçedeki engelli, hasta ve yaşlı bireylere ücretsiz kuaför hizmeti veriliyor.

17.05.2019

AZİZİYE’DE YATIRIM BRİFİNGİ

AZİZİYE’DE YATIRIM BRİFİNGİErzurum Valisi Okay Memiş, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’dan ilçede yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

10.05.2019