MÜSİAD ÜYELERİNE TERMAL SUNUM

MÜSİAD ÜYELERİNE TERMAL SUNUM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Erzurum Şubesi’nde (MÜSİAD) iş adamlarıyla bir araya geldi.

14.11.2019

ANAOKULUNA MİNİK SÜRPRİZ

ANAOKULUNA MİNİK SÜRPRİZ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Nene Hatun Anaokulu ’nu ziyaret etti.

12.11.2019

4 YIL SONRA DÖRDÜZLERİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

4 YIL SONRA DÖRDÜZLERİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR ERZURUM (İHA) - Erzurum’da 4 yıldır evli olan Gülşah ve Ali Sait Kemaloğlu çiftinin çocuk hasretleri 1 yıl önce dünyaya gelen dördüz bebekler ile son buldu.

06.11.2019

ENGELLERİ AŞIP EVLENDİLER

ENGELLERİ AŞIP EVLENDİLER      ERZURUM'da görme engelli Ahmet Sulanç (23) ile Zeliha Kahraman (19), iki yıl önce başlayan aşklarını evlilikle taçlandırdı.

04.11.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

28.10.2019

ERZURUM TANITIM GÜNLERİ’NDE AZİZİYE RÜZGARI

ERZURUM TANITIM GÜNLERİ’NDE AZİZİYE RÜZGARI ESAV tarafından bu sene yedincisi düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’nde Aziziye farkını ortaya koydu.

21.10.2019

BARIŞ PINARI HAREKATI’NA AZİZİYE’DEN TAM DESTEK

BARIŞ PINARI HAREKATI’NA AZİZİYE’DEN TAM DESTEK Aziziye Belediye Meclisi, Barış Pınarı Harekatı’na destek için Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan başkanlığında olağanüstü toplantı.

16.10.2019

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan katılımcı belediyecilik örneklerini sergilemeye devam ediyor.

15.10.2019

AZİZİYE’DE ORTAK OPERASYON

AZİZİYE’DE ORTAK OPERASYON Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Aziziye Belediyesi zabıtası seyyar satıcılara yönelik ortak çalışma başlattı.

10.10.2019

BAŞKAN ORHAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN ORHAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ Erzurum İzcilik Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

09.10.2019