BAŞKAN ORHAN’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI- BAŞKAN ORHAN; DAHA COŞKULU VE SAĞLIKLI BAYRAMLAR BİZİ BEKLİYOR-KURBAN POŞETLERİ VE KURBAN REHBERİ DAĞITILDIAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kurban Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

31.07.2020

AZİZİYE’DE ENGELLİ VE KİMSESİZ VATANDAŞLARA ÖZEL KUAFÖRLÜK HİZMETİ

AZİZİYE’DE ENGELLİ VE KİMSESİZ VATANDAŞLARA ÖZEL KUAFÖRLÜK HİZMETİ-BAŞKAN ORHAN; ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA POZİTİF AYRIMCILIK GÖZETİYORUZAziziye Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerinde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

23.07.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN ERZURUM KONGRESİ MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN ERZURUM KONGRESİ MESAJI -BAŞKAN ORHAN; CUMHURİYETİN TEMELLERİ ERZURUM’DA ATILDI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin 101.

22.07.2020

ILICA’DA KÖKLÜ DÖNÜŞÜM

ILICA’DA KÖKLÜ DÖNÜŞÜM-BAŞKAN ORHAN; AZİZİYE YATIRIMLARIN EN İYİSİNİ HAK EDİYORAziziye Belediyesi yaz aylarıyla birlikte Ilıca Mahallesi’nde başlattığı dönüşüm çalışmalarını devam ettiriyor.

16.07.2020

AZİZİYE’DE BARAKA OPERASYONU

BAŞKAN ORHAN; ÇİRKİN YAPILARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe sınırları dahilinde izinsiz yapılaşmanın önüne geçmek için seferberlik başlatıldı.

09.07.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN ESNAFA PANDEMİ TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN ORHAN’DAN ESNAFA PANDEMİ TEŞEKKÜRÜ -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZIN SABIR VE METANETİ GURUR VERİCİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren esnafı tek tek ziyaret etti.

01.07.2020

MİNİK KEDİLER İÇİN İŞ MAKİNELERİ DURDU

KEDİ YAVRULARINA KUCAK AÇTILAR -MİNİK KEDİLER İÇİN İŞ MAKİNELERİ DURDU Aziziye Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm çalışmalarının yapıldığı Gezköy mevkiinde yıkım esnasında metruk bir evde kedi yavrularının görülmesi üzerine hafriyat çalışmaları 5 gün süreyle durduruldu.

29.06.2020

KÜÇÜK KAZAZEDEYE BAŞKAN ORHAN MORALİ

KÜÇÜK KAZAZEDEYE BAŞKAN ORHAN MORALİ -BAŞKAN ORHAN’DAN KÜÇÜK İSMAİL’E İPAD TABLET HEDİYESİ Geçtiğimiz günlerde Aziziye ilçesi  Milli Egemenlik Caddesi üzerinde refüjde yeşil ışığın yanmasını beklediği sırada bir aracın kontrolünü kaybederek ezdiği ve sonrasında hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki İsmail’in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

23.06.2020

AZİZİYE BELEDİYESİ İLÇENİN CAZİBESİNİ ARTIRIYOR

-AZİZİYE KENTSEL DÖNÜŞÜMLE ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR-AZİZİYE BELEDİYESİ İLÇENİN CAZİBESİNİ ARTIRIYOR-BAŞKAN ORHAN; HÜKÜMETİMİZİN DESTEKLERİ AZİZİYE'YE CAN OLDUErzurum'un batıya açılan penceresi konumundaki Aziziye ilçesi yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ile cazibesini sürekli artırmaya devam ediyor.

21.06.2020

AZİZİYE’DE OKULLAR SINAVA HAZIR

AZİZİYE’DE OKULLAR SINAVA HAZIR -BAŞKAN ORHAN; SAĞLIKLI SINAV ORTAMI HAZIRLIYORUZ Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonlarında yapılacak olan 2020 Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) öncesinde Aziziye Belediyesi ilçe sınırları dâhilinde bulunan özel ve devlet kurumlarında geniş çaplı dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları başlattı.

20.06.2020