BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti İl Başkanlığı’nda görsel sunum eşliğinde yaptığı çalışmaları anlattı.

10.11.2017

KIŞ ÖNCESİ ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Aziziye Belediyesi ilçe merkezinde asfalt, bağlı köylerde de kilitli taş çalışmalarına hız verdi.

06.11.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

29.10.2017

BAŞKAN ORHAN, MİNİK HAYRUNNİSA’NIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan ilkokul öğrencisi Hayrunnisa Yurtsever’in önce bu isteğini yerine getirdi, daha sonra sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

26.10.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRENCİLERE DİŞ BAKIM SETİ

Aziziye Belediyesi, ilçedeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine diş bakım seti hediye etti.

25.10.2017

AZİZİYE’DEN DİGOR’A KARDEŞLİK PARKI

Erzurum Aziziye Belediyesi ile Kars’ın Digor İlçe Belediyesi arasında kurulan kardeşlik köprüsü meyvelerini vermeye başladı.

17.10.2017

AZİZİYE BELEDİYESİ GECE GÜNDÜZ DURMUYOR

Yaz sezonunun sonuna yaklaşırken Aziziye Belediyesi çalışmalarına hız verdi.

09.10.2017

BAŞKAN ORHAN,”GELİŞEN KENTLER ZİRVESİ”NDE KONUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 8’incisi Erzurum’da düzenlenen ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ne katıldı.

05.10.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN AŞURE İKRAMI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

05.10.2017

AZİZİYE’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi yaz döneminin sonuna yaklaşırken asfalt çalışmalarına yoğunlaştı.

27.09.2017