ORHAN: MİLLETİN SİLAHINI, MİLLETİN İRADESİNE ÇEVİRENLERİ LANETLİYORUM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milletin silahını, milletin iradesine, milletin polisine, milletin kendisine çeviren bir kısım çılgın, milletimizin o yüce iradesini ortadan kaldırmak için bir darbe girişiminde bulundu ve hamdolsun, en büyük intikam sahibi olan Allah onların bu planlarını yüzlerine çarptı.” dedi.

15 Temmuz gecesinden beri belediyedeki ekibi ve ilçe teşkilatıyla birlikte demokrasi nöbetlerine katılan Başkan Orhan, ülkenin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yönelik hain terör kalkışmasını kınadı.

Başkan Orhan, şunları söyledi: “Hepinizin malumu olduğu üzere, bir kısım alçağın milletimizin birlik ve beraberliğine, devletimizin yönetimine kast ettiği onlarca güvenlik görevlimizin ve vatandaşımızın şehadet şerbetini içmesiyle sonuçlanan hain bir saldırı ile karşı karşıya kaldık. Bu çılgın saldırının bertaraf edilmesinde halkımızın gösterdiği birlik ve beraberliğin, dik duruşun ehemmiyeti asla inkar edilemez. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ve bu çapulcularla olan mücadelesi bizlere bir kez daha yol göstermiş ve kutlu yürüyüşümüzü cesaretlendirmiştir. Hiç bir siyasi görüş ayırmadan din için, devlet için, millet için meydanları doldurup, ay yıldızlı şanlı bayrağımızı sabahlara kadar bıkmadan usanmadan sallandırmanız, milli iradenin yanında olduğunuzu belli eden sloganlarınız ve en önemlisi dualarınız bu saldırıyı püskürtmüştür. Gerek partiler düzeyinde, gerek sivil toplum kuruluşlarımızdan ve gerekse siz kıymetli halkımızdan namlusunu millete çevirmiş tanklara selam durmayanlara sonsuz teşekkür ediyor, bu düzeysiz, bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri, bunları destekleyenleri ve hala sadece muhalefet etmek adına gerek milli gerek dini kimliğini bir tarafa koyarak yaşanan onca elim hadiseyi bir oyunmuş gibi anlatmak derdine düşenleri lanetliyorum. Allah'tan bu hadiseler boyunca hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm sevenlerine ve milletimize sabırlar diliyorum.” dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.