BAŞKAN ORHAN, ÜNİVERSİTELİ AK GENÇLİKLE BULUŞTU

Erzurum Üniversite AK Gençlik Teşkilatı tarafından Erzurumlu Emrah Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşi programına konuk olan Başkan Orhan, gençlerle tecrübelerini paylaştı. “AK Parti Siyasetinde Gençliğin Yeri ve Önemi” konulu söyleşi programına, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Selim Özdemir, Üniversiteli AK Gençlik Teşkilatı Başkanı Eren Akın ile gençler katıldı.

Söyleşi programında önce kendini gençlere tanıtan Başkan Orhan, uzun yıllar AK Parti Genel Merkezi’nde görev yaptıktan sonra, 2014 yerel seçimlerinde millete hizmet için başkan adayı olduğunu ve halkın teveccühüyle göreve başladığını kaydetti.

AK PARTİ GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

AK Parti’den seçilen en genç belediye başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Orhan, “AK Parti gençlere büyük önem veriyor. Türkiye’nin siyasi tarihine baktığınızda gençlere bu kadar önem veren, gençlerin önünün bu kadar açıldığı ve aktif siyasette görev verildiği bir döneme daha rastlayamazsınız. Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önem aşikardır ve ortadadır. AK Parti gençlik teşkilatında görev alıp da, gerek mecliste ve gerekse bizler gibi yerel yönetimlerde söz sahibi olan çok sayıda arkadaşımız vardır.” dedi.

DARBE GİRİŞİMLERİ, ASIMIN NESLİ DİNDAR BİR GENÇLİKLE BERTARAF EDİLDİ

Türkiye’nin son dönemlerde önemli süreçler yaşadığını, darbe girişimlerine karşı güçlü ve kararlı bir iktidarla en güzel cevabın verildiğinin altını çizen Başkan Orhan, bu tür darbe girişimlerine karşı asımın nesli diye tabir edilen dindar bir gençliğin oluştuğunu belirtti. Başkan Orhan, “Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Bir birey ve fert olarak huzurumuzu bozmak isteyen bütün faktörleri ortadan kaldırmaya endekslenmiş bir şekilde hareket etmeliyiz. Dolayısıyla bu tarihsel süreç içerisinde gerçekleşen olayların tamamına baktığınızda, ihtilallerin ve darbelerin tamamını incelediğinizde ilerleme sürecine giren Türkiye’nin önünün kesilmesine yönelik olaylar topluluğu olduğunu görüyoruz. Ama yakın tarihimizde meydana gelen olaylara baktığımızda, geçmişte ülkemiz üzerindeki bir takım emellerini hayata geçirmek isteyen grupların karşısında ne kadar kararlılıkla ve özveriyle durulduğunu yakinen takip ettik. Burada sayın cumhurbaşkanımızın asımın nesli ve dindar bir gençlik üzerine gidip de, vermiş olduğu mücadeledeki bu kararlılık ve bu politika inanın bundan sonraki süreçte Türkiye’nin bu tür pozisyonlarla karşı karşıya kaldığında geliştireceği politikadır. Bizler de gençler olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. İnşallah bu toplumsal bilince sahip genç kardeşlerimiz ilerleyen süreçte bu ülkede söz sahibi olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan, daha sonra gençlerin sorularını yanıtladı. Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Selim Özdemir ile Üniversiteli AK Gençlik Başkanı Eren Akın, Başkan Orhan’a söyleşi programına katıldığı için teşekkür ederek, oldukça faydalı ve verimli bir etkinlik olduğunu kaydettiler.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.