ORHAN’DAN BASIN STK’LARINA ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’da faaliyet gösteren Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) ile Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni (EGC) ziyaret etti.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri ile EGC Başkanı Selahattin Şener ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, Başkan Orhan belediyecilik faaliyetleriyle ilgili çalışmalarını paylaştı.

Basın sektörünün sorunları ve beklentileri üzerine istişarelerin de gerçekleştiği ziyaretlerde DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy Başkan Orhan’a teşekkür belgesi takdim etti. EGC Başkanı Selahattin Şener de, Başkan Orhan’a nazik ziyareti için teşekkür ederek uğurladı.