BAŞKAN ORHAN’DAN PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ

Belediye hizmet binasının bahçesinde düzenlenen birlik ve beraberlik iftar yemeği oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Başkan Orhan, ilçede yapılan her hizmetin altında bir ekibin imzasının olduğunu ve bu ekibin de meclis üyesinden, başkan yardımcısına, birim müdürlerinden, işçisine ve memuruna kadar herkesin emeği olduğunu ifade etti. Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Orhan, düzenlenen iftar programının aile içi kaynaşmaya vesile olduğunu da sözlerine ekledi.
İftar yemeği toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.