İLBANK YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜSTÜN’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Beraberinde İller Bankası Erzurum Bölge Müdürü Metin Yılmaz ile birlikte belediyeye gelen Üstün, Başkan Orhan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
İller Bankası’nın Cumhuriyet tarihinin köklü kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, ülkenin kalkınması için her alanda var güçleriyle çalışarak, merkezi yönetimin hedefleri doğrultusunda kaynakların doğru ve etkin kullanılması adına yaşam alanları oluşturduklarını, bu minvalde insan odaklı sürdürülebilir kalkınmayı ve şehirleşmeyi esas alan çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün’e nazik ziyaret için teşekkür etti. İlçedeki başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, sosyal donatı alanları ve kültür merkezi projeleriyle ilgili Üstün’e bilgi aktaran Başkan Orhan, belediye iştiraklerinden olan Ilıca Termal Tesisleri’nin de kaplıca turizminde Erzurum’un ve bölgenin lokomotifi olduğunu belirtti. Projelerinin takibi ve desteklenmesi noktasında İller Bankası ile her zaman işbirliği ve istişare içerisinde olduklarına vurgu yapan Başkan Orhan, “Belediyelerin en önemli paydaşlarından olan İller Bankası, yerel kalkınmanın lokomotif kurumlarının başında gelmektedir. Böylesine önemli bir kurumun başında daha öncesinde İLBANK tecrübesi ve sonra milletvekilliği yapmış bir büyüğümüzün bulunması bizler için de büyük avantaj. Bugüne kadar ki destekleri için sayın yönetim kurulu başkanımız Feramuz Üstün başta olmak üzere, bölge müdürümüze ve bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Başkan Orhan, Feramuz Üstün’ü Oltu Taşı tesbih ve belediyenin kültür yayınları serisinden hediye ederek uğurladı. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.