AZİZİYE YENİ SEZONA TEMPOLU BAŞLADI

Aziziye Belediyesi, yeni bir hizmet dönemine daha yoğun çalışma temposuyla girdi. Asfalt, kaldırım, kilitli taş, park ve bahçe düzenlemeleri bakımından dolu dolu bir çalışma sezonu geçirmeye hazırlanan belediye kolları sıvadı. Bir yandan yeni imar yolları açarak ilçenin gelişmesini ve büyümesini sağlayan belediye, diğer yandan kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştiriyor.

HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Çalışmaları zaman zaman yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçenin rutin belediyecilik çalışmalarının yanısıra, yeni yapılacak yatırımlarla hizmet bakımından altın çağını yaşayacağını söyledi. Bahar sezonuyla birlikte çalışmalara başladıklarının altını çizen Başkan Orhan, Dadaşkent ile Ilıca’da asfalt ve kaldırım sorunlarının bu sezon içerisinde tamamen çözüleceğini, mahalle statüsündeki köylerde kilitli taş yapımı ile ilgili ihaleye çıktıklarını ve her yönüyle gerek Dadaşkent ve gerekse Ilıca başta olmak üzere, 69 mahalle statüsündeki köyde hizmet rüzgarı eseceğini belirtti.

ASFALT VE KALDIRIM SORUNU TAMAMEN BİTECEK

Şu anda Dadaşkent’te kaldırım çalışmalarının başladığını ve ilçenin tamamında, sorunlu bölgelerde asfalt yama çalışmalarının devam ettiğine işaret eden Başkan Orhan, “Büyükşehir belediyemiz ana arterlerde, biz de ara sokaklarda kaldırım ve bordür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sezon içerisinde yaklaşık 25 bin metre bordür, 15 bin metrekare kaldırım asfaltı ve15 bin ton da yollarda asfalt çalışması yapacağız. Bu sezon içerisinde asfalt ve kaldırım bakımından sorunlu tek bir bölge kalmayana kadar çalışmalarımız sürecek.” dedi.

AZİZİYE HİZMET BAKIMINDAN ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

Aziziye’nin hizmet bakımından altın çağını yaşayacağının altını çizen Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Biz göreve başlarken ilçemiz için önemli projelerimizin olduğunu her fırsatta vurgulamıştık. Geride bıraktığımız çalışma sezonlarında önemli çalışmalar gerçekleştirirken, bazı projelerimizin de altyapısını oluşturduk. İnşallah bu yaz sezonunda, başta kültür ve gençlik merkezi olmak üzere, bir çok yatırımın da temelinin atacağız. Mevcut parklarımızı yeniden tasarlamanın yanında, yeni parklarımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Seçim döneminde verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirecek, Aziziye’ye hizmet bakımından altın çağını yaşatmak için çalışacağız. İnşallah hemşehrilerimize Aziziye’de yaşamanın önemli bir ayrıcalık olduğunu kanıtlayacak, projelerin ve hizmetlerin altına imza atacağız.” 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.