AZİZİYE BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi eğitime desteğini hız kesmeden sürdürüyor. Belediye, ilçedeki Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulu’na tam donanımlı iki ortak yaşam alanı yaparak öğrencilere hediye etti. Okulda 220 ve 40 metrekare büyüklüğünde iki ortak yaşam alanı oluşturan Aziziye Belediyesi, okulun pansiyon bölümündeki 40’ar metrekarelik iki dinlenme alanının da halılarını yeniledi.

Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı. Ilıca Mahalle Muhtarı Timur Meral’in de katıldığı ziyarette Okul Müdürü İlyas Kocaman, öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Orhan, belediye tarafından yapılan ortak yaşam alanlarında incelemelerde bulundu.

HİZMET SEFERBERLİĞİNE EĞİTİM YUVALARI DA EKLENDİ

Eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yatırım olduğu gerçeğinden hareketle bu alandaki çalışmaları çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Çocuklarımızın daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarını sağlamak, bizim için hizmetlerin en büyüğü ve en anlamlısıdır.” dedi.

Yeni eğitim öğretim sezonuna okullarda öğrencilere yardımcı eğitim materyalleri dağıtarak başladıklarını hatırlatan Başkan Orhan, bunun yanında okulların çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında da azami gayret sarf ettiklerinin altını çizdi. Eğitime destek kampanyası kapsamında Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulu’nda iki ortak yaşam alanını baştan aşağı yaptıklarını ve pansiyon bölümündeki iki dinlenme alanının da halılarının yenilendiğine vurgu yapan Başkan Orhan, “Hizmet seferberliği başlattığımız ilçemizde, tempolu çalışmalarımıza eğitim yuvalarımızı da ekledik. İlk etapta Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulumuza tam donanımlı iki ortak yaşam alanı hediye ettik. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına, eğitime desteğimizi sürdüreceğiz.”  ifadelerini kullandı.

MUHTAR MERAL: BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ilıca Mahalle Muhtarı Timur Meral de, mahallesinin ortak ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında kapısını çaldığı Başkan Orhan’ın kendisini hiçbir zaman geri çevirmediğine işaret ederek, “Gerek camilerimizin ve gerekse okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında belediyemizden ciddi destek görüyoruz. Mahallemizin sorunlarının giderilmesi ve yapılan çalışmalar tarafımızdan da takdir görmektedir. Mahallemize, okullarımıza ve camilerimize yapılan hizmetlerden dolayı belediye başkanımıza ve ekibine halkımız adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

OKUL MÜDÜRÜ KOCAMAN: OKULUMUZUN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERİLDİ

Ilıca Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü İlyas Kocaman ise, eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Orhan’a teşekkür ederek, “Öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendireceği, ortak bir yaşam alanı ihtiyacı vardı. Belediye başkanımıza bu ihtiyacı ilettiğimizde bizleri memnuniyetle karşıladı ve okulumuz, içinde projeksiyon cihazı, televizyon, kütüphane ve çeşitli zeka oyunlarının yer aldığı bir yaşam alanına kavuştu. Çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirecekleri ve nefes alabilecekleri bir mekan oluştu. Bu anlamlı ve de güzel hizmetten dolayı belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Orhan, yeni yapılan ortak yaşam alanında öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.