BAŞKAN ORHAN, İLÇE DANIŞMA MECLİSİ’NDE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Aziziye Belediyesi nikah ve konferans salonunda yapılan toplantıya Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ile Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, bazı il yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Teoman Özdoğan divan başkanlığını ve Aziziye Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile Gençlik Kolları Başkanı Abdulselam Kayhan’ın divan üyeliğini yaptı.

SEVÜKTEKİN: ASIL OLAN DAVADIR VE DAVAMIZ BÜYÜKTÜR

Toplantının açılışı konuşmasını AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin gerçekleştirdi. AK Parti Aziziye ilçe teşkilatı olarak uyum içerisinde çalıştıklarını kaydeden Sevüktekin, mahalle toplantıları düzenleyerek sürekli halkla istişare halinde olduklarını ve belediye ile koordineli bir şekilde ilçenin sorunlarını çözüme kavuşturduklarını kaydetti. Konuşmasında teşkilat olarak yaptıkları faaliyetleri paylaşan Sevüktekin, “Dava adamları şunu çok iyi bilirler ki, asıl olan davadır ve davamız büyüktür. Onun büyüklüğü karşısında bizim adımızın, şanımızın, ünvanımızın ve mevkimizin hiçbir önemi yoktur.” dedi.  AK Partililerin her şeyden önce bir hizmet adamı olduklarını ifade eden Sevüktekin, “Aç olanı doyurmayı, çıplağı giydirmeyi, bilmeyene öğretmeyi, mazlumu korumayı, zalimin zulmüne mani olmayı bir insanlık görevi olarak bilir, bu doğrultuda hareket ederiz. Biz AK Parti ailesi olarak bu yolda yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ORHAN, BELEDİYENİN FAALİYETLERİNİ ANLATTI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, belediye olarak yaptığı çalışmaları görsel sunum eşliğinde teşkilat mensuplarıyla paylaştı. Belediyecilik hizmetlerini, katılımcı, sosyal ve hizmet belediyeciliği başlıkları altında gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Orhan, belediyeciliğin her alanında yüksel performans sergilediklerini, halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışını benimseyerek, başarıya koştuklarını ifade etti.

Konuşmasında terör örgütünün gerçekleştirdiği menfur saldırıları lanetleyen Başkan Orhan, “Eli kanlı bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırılar, milletimizin yüreğine kor gibi, köz düşürmekte ve hepimizi derinden yaralamaktadır. Öncelikle huzurlarınızda bu kutsal vatan için, bayrak için şehit düşen kahraman mehmetçiklerimize ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Allah, ülkemizin ve milletimizin birliğine, bütünlüğüne ve kardeşliğine haince ve kalleşçe kast edenlere fırsat vermesin.” diye konuştu.

YILMAZ: YARATILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVİYORUZ

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ise, “Yaratılanı yaratandan ötürü seven bir anlayışın evlatları olarak, Türküyle, kürdüyle, lazıyla, çerkezi ve arabıyla bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Erzurum olacağız, Türkiye olacağız.” ifadeleriyle başladığı konuşmasında şunları söyledi: “İçerisinde bulunduğumuz dönemi soğukkanlı bir şekilde değerlendirirken, sadece AK Parti teşkilatlarının düzeyinde değil, aynı zamanda milletimizin geleceğinde de herhangi bir karamsarlığa izin vermeyeceğiz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun de vurguladığı gibi ülkemizde, huzurun, güvenin ve istikrarın teminatı AK Parti‘dir. Bundan sonra da AK Parti olacaktır.” şeklinde konuştu.

TAŞKESENLİOĞLU: SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDA VE BİLİNCİNDEYİZ

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu da, 7 Haziran seçimlerinde Erzurum’da teşkilatlara hayran olarak çalıştığına vurgu yaparak, şunları söyledi: “Büyük özveri ve fedakarlıkla, ev ev, kapı kapı dolaşarak AK Parti adına ve bizler adına bir sözde bulundunuz. Dediniz ki, bu arkadaşlara biz güveniyoruz, sizler adına bu görevi yerine getirecekler. Dolayısıyla sizin yüklediğiniz bu misyonun farkında olarak hareket ediyoruz. Bütün seçim çalışmam boyunca söylediğimiz ve 23 yıllık teşkilat hayatımda inandığım bir şey var ki, bizler seçim dönemlerinde insanların geleceklerini ve bugünlerini emanet alıyoruz. Her bir oy kişinin çocuğuyla birlikte geleceği ve bugünü için emanettir. Diyor ki, alın bu emanetimi benim ve çocuğumun geleceğini benim adıma inşa edin. Dolayısıyla biz bu sorumluluğumuzun farkında ve bilincindeyiz.”

AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi toplantısı soru-cevap bölümü ile sona erdi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.