KUPAYI ALIP BAŞKANA KOŞTULAR

Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U16 Yaş Futbol İl Şampiyonası final grubu maçları sona erdi. Ligde üçüncülük maçında İdman Ocağı Belediyespor ile TRT Spor karşı karşıya geldi. 3 Temmuz Stadı’nda oynanan maçı 3-0 kazanan İdman Ocağı Belediyespor, üçüncülük kupasının sahibi olurken, Ali maçta attığı 3 golle Hat-trick yaptı.Mavi-beyazlı futbolcular, kupa ile birlikte Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret etti.

Başak Orhan’a süper moral oldu

Termalspor Hentbol Takımı’nğın hızla 1. Lig’e doğru yol alması, futbolda da İdman Ocağı Belediyespor’un elde ettiği zaferler Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın moralini yükselti. Bir süre önce makamında uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan genç başkan, futbolcuların jesti karşısında oldukça mutlu oldu. İdman Ocağıspor Başkanı Ümit Koç ile antrenörler Yunus Aydın ve Ulvi Karslı yönetiminde Belediye Başkanı Orhan’ı ziyaret eden U16 yaş futbol takımının futbolcuları üçüncülük kupasını Başkan Orhan’a hediye etti. Başkan Orhan, bu jest karşısında duygulanırken, “Bu kupayı ilçemize kazandırdığınız için başta kulüp başkanı Ümit Koç, antrenörler Yunus Aydın ve Ulvi Karslı hocamız ile sporcu arkadaşlarımızı kutluyorum. U16 Yaş takımımızın kupası ilçemize hayırlı olsun. İnşallah hentbolda da 1. Lige çıkacağız” şeklinde konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.