BAŞKAN ORHAN, KARDEŞ PENDİK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN’İ AĞIRLADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i ağırladı. Aziziye’nin İstanbul’dan kardeş belediyesi olan Pendik’in Erzurumlu Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu’nun da katıldığı ziyarette Şahin, Başkan Orhan ile makamında bir süre görüştü. Belediyecilik alanında yapılan çalışmaları masaya yatıran Şahin ile Orhan, her zaman işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek, belediyecilikte tecrübe paylaşımının önemine vurgu yaptılar.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İstanbul’dan kardeş olan Pendik Belediyesi’nin marka olmuş ve model alınacak bir hizmet vizyonu oluşturduğuna dikkat çekerek, “İstanbul’dan Pendik gibi bir belediye ile kardeş olmamız bizim için çok büyük bir avantaj. Her zaman fikir alışverişinde bulunabileceğimiz, tecrübe paylaşımı yapabileceğimiz marka bir ilçe. Pendik’in iki dönemdir belediye başkanlığını çok değerli bir hemşehrimizin yapması bizim için büyük şans. Kendisinin deneyim ve tecrübelerinden her zaman istifade edeceğiz. Kardeşliğimizin pekişmesi adına da bir dizi çalışmalar yapmayı arzu ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ise, Başkan Orhan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. 

Başkan Orhan, Şahin’e belediyenin kültür yayınları arasında yer alan “93 Harbi - Aziziye Şahlanışı” kitabı ile “2015 Erzurum Ajandası” takdim etti.

Başkan Şahin, Orhan ile birlikte belediye bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri’nde incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.