ŞEKER FABRİKASI MÜDÜRÜ KUL’A - HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bir süre önce Ilıca Şeker Fabrikası Müdürlüğü’ne atanan Ali Kul’u Belediye Meclis üyesi Mehmet Akarsu ile birlikte makamında ziyaret eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hayırlı olsun dileklerini iletti. Şeker Fabrikası’nın sadece Ilıca’ya değil, Erzurum ve bölgenin ekonomik kalkınmasına önemli katma değer sunduğunu dile getiren Başkan Orhan, “Şeker Fabrikası’nın ilçemizde yer alması Aziziye için çok büyük bir şanstır. Buranın daha rantabl hale getirilmesi için çalışmalar yapılması gerekir. Yeni yönetimin de bu noktada üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum. Müdür Ali Kul’a yeni görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Müdür Kul da, Başkan Orhan’a nazik ziyareti için teşekkür ederek, Şeker Fabrikası’nı bulunduğu konumdan daha üst seviyeye taşıyacaklarını söyledi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.