MİLLİLER ILICA TERMAL’E HAYRAN KALDI

2016 Olimpiyatları öncesinde hazırlık kamplarına devam eden Türk Judo Milli takımı, çalışmalarına Erzurum’da devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında Aziziye ilçesinde bulunan Milli Takım teknik heyeti ve sporcuları, Aziziye Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ilıca Termal Tesislerini gezdi. Milli judoculara İşletme İştirakler Müdürü Abdullah Kartal, eşlik etti.

Öncelikli hedeflerinin Olimpiyatlara katılma hakkı elde edebilmek için kota müsabakalarında iyi sonuçlar elde etmek olduğunu ifade eden Judo Milli Takım çalıştırıcısı Hüseyin Özkan, Erzurum’un rakımının yüksek olduğunu ve yüksek rakımlı bölgelerde çalışma yapan sporcuların, rakımın düştüğü bölgelerde çalışma yapan sporculara göre her zaman bir adım önde olduğunu vurguladı. Özkan ayrıca, Erzurum’daki hazırlık kampı bittikten sonra takımın kota müsabakalarına hazır duruma geleceğini belirtti.

TERMAL TESİSLER ERZURUM DEĞERİ

İlk defa geldiği Ilıca Termal Tesisleri’ne hayran kaldığını söyleyen Milli çalıştırıcı,” Erzurum’un zenginliklerini tespit edip, katma değer olarak ülke ve bölge ekonomisine katma değer olarak kazandırması çok olumlu bir gelişme. Termal tesislerde buranın değerlerinden birisi olmuş. Bölge özellikle yüksek irtifa merkezi olması yönüyle ön plana çıkıyor. Bunun yanında termal zenginlik iyi değerlendirilmiş, turizme kazandırılmış. İlerleyen yıllarda daha da ön plana çıkacaktır. Emeği geçen İlçe Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan ve ekibini kutluyorum” şeklinde konuştu.

9 Kasım’da başlayan Milli Takım kampı, 21 gün sürecek ve 30 Kasım 2014 tarihinde son bulacak.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.