AZİZİYE’YE YENİ BİR TERMAL YATIRIM DAHA...

Başkan Orhan, ilçenin termal turizm potansiyeline önemli katma değer sunacak yeni yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Aziziye Belediyesi ilçeye yeni yeni bir termal yatırım daha kazandırdı. Mevcut tesislerin yanına yapılan 18 adet aile kabini tamamlandı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Yaklaşık 2 milyon lira bedelle yapılan aile kabinlerinin 650 bin lirasını ‘Termal Zenginlik Projesi’ kapsamında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) karşıladı.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçenin termal zenginlik potansiyelini harekete geçirmek için çalıştıklarını ifade ederek, yeni aile kabinlerinin bu noktada atılmış önemli bir adım olduğunu vurguladı. Göreve başladıktan sonra termal tesislerde bir dizi yenilikler yaptıklarının altın çizen Başkan Orhan, hizmet kalite ve standartının da yükseltildiğini vurguladı.
ORHAN: İLÇEMİZE VE HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN
Ilıca’nın termal turizm vizyonuyla ön plana çıkacağını her fırsatta vurguladığını dile getiren Başkan Orhan, “Kentsel dönüşüm projeleriyle örnek bir yaşam merkezi haline gelecek olan ilçemiz, yeni yatırımlarla termal turizmin marka değerlerinden biri olacaktır. Bu bağlamda yapılan 18 aile kabini termal turizmin gelişmesi adına atılmış önemli bir adımdır. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.
Başkan Orhan, 18 aile kabinli termal yatırım için Bakan ve milletvekillerinin katılımıyla resmi bir açılış programı gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.
TERMAL TESİSLER YAPILAN YENİLİKLERLE DOLUP TAŞIYOR
Ilıca Termal Tesisleri’nin ilçenin turizm vizyonuna değer katması adına bir dizi çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Orhan, yapılan yeniliklerle tesislerin kâra geçtiğini ve gerek ilçe ekonomisine, gerekse belediyeye önemli katma değer sunduğunu vurguladı.
Otel ve kaplıcaların içinden başlayarak genel bir temizlik ve düzenlemelerin yanı sıra, kalifiye personel takviyesi yapılarak güler yüzlü ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet sunumu gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Orhan, “Otel lobisi ile odalarda ve havuzlarda yenileme çalışması yapıldı. Havlular ve peştemallar paketlenerek müşteriye sunulmakta, tek kullanımlık hamam terlikleri müşterilere verilmektedir. Yine havuz mermerleri yenilendi, suyun sıcaklığı arttırıldı. Otel restaurantı da yenilenerek, alakart menüsüyle müşterilerin damak zevkine hitap ediyor. Şu anda kaplıcaların çevresinde peyzaj çalışması yapılmakta, doğalgaz dönüşümü sürmektedir. Yapılan bu düzenlemeler, kalifiye personel sayısının arttırılması ve hijyen eğitimleri sayesinde tesislerimiz tam kapasite ile çalışarak, belediyemize de katma değer sunmaktadır. Yeni aile kabinleri tesislerin kâr marjını da daha da yükseltecek. İlçemizin ekonomisine katma değer sunacak yeni yatırımlar için gerek belediyemizce ve gerekse özel müteşebbisler tarafından yeni yatırımlar da yapılmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.