ÖNCELİĞİNİZ, ÖNCELİĞİMİZ

Aziziye Belediyesi, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışıyla, anketler düzenleyerek vatandaşın görüş ve önerilerini dinliyor. Dadaşkent ve Ilıca’da farklı noktalara kurulan standlarda yapılan anketlerle vatandaşa belediyenin öncelik vermesi gereken hizmetler soruluyor, beklentileri isteniyor. “Önceliğiniz, önceliğimiz” sloganıyla yapılan anket çalışması kapsamında Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın seçim vaadleri arasında yer alan projelerden öncelik verilmesi istenilen projeler halka sorulurken, “İlçe için farklı bir projeniz var mı?”, “Sizce Aziziye’nin en önemli sorunu nedir?” ve “Aziziye denince akla gelen en olumlu şey nedir?” gibi sorular da ankette yer alıyor.
İNSAN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI
Görevi devraldıktan sonra tempolu bir şekilde çalışmalara başlayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir yandan kurumsal vizyonu güncelleyip, belediyecilik hizmetlerine yoğunlaşırken, diğer yandan insan odaklı hizmet anlayışıyla vatandaşın görüş ve önerilerini alıyor.
Anket çalışmalarının insan odaklı hizmet anlayışı açısından önemli olduğunu dile getiren Başkan Orhan, vatandaşın görüş ve düşüncelerini önemsediklerini, hizmetlerin beklentilere göre gerçekleşmesinin vatandaş memnuniyeti açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı.
HALKIMIZIN BEKLENTİLERİ KARŞILIK BULACAK
İnsan odaklı hizmet anlayışının belediyeciliğin temelini oluşturduğunun altını çizen Başkan Orhan, “Yapacağımız tüm çalışmalarda hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini esas alacağız. Bölgemizdeki eksiklikleri ve ihtiyaçları en iyi bilen şüphesiz hemşehrilerimizdir. Seçim döneminde Ilıca ve Dadaşkent için ayrı ayrı projelerimiz vardı. Şimdi 5 yıllık görev süremizde amacımız bunları birer birer hayata geçirmek. Bu projelerimizi de vatandaşlarımızın önceliklerine göre şekillendireceğiz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla, hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini alıyoruz. İnşallah hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda bir yandan sorunların çözümü noktasında çalışmalarımızı yapacağız, diğer yandan vadettiğimiz yatırımları hayata geçireceğiz. Çünkü Aziziyemizin kaybedecek zamanı yoktur. El birliğiyle ilçemizi ayağa kaldıracağız.” diye konuştu.
Başkan Orhan, ilçeye yapılacak yatırım ve çalışmalarla ilgili vatandaşların görüşünü almaya yönelik gerek yazılı ve gerekse elektronik ortamda anket çalışmalarının süreceğini de sözlerine ekledi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.