TÜMGENERAL TARAKÇI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve YAŞ kararları kapsamında 9. Kolordu Komutanlığı görevine atanan Veli Tarakçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ardından Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Sayın Ahmet Hacıoğlu'na da ziyarette bulunan Başkan Orhan, yeni atamaların hayırlı olması temennisinde bulundu. Ülke savunmasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin vazgeçilmez unsur olduğuna dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve YAŞ kararları kapsamında görev süresi bir sene uzatılan Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı 9. Kolordu Komutanlığına atandı. Tümgeneral Tarakçı, başta Kato olmak üzere bölgedeki birçok terör operasyonunu sevk ve idare etmiş, Şırnak’ta helikopter kazası sonrası şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın yerine tümen komutanlığına getirilmişti.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.