ILICA’DA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Camiler ve din Görevlileri Haftası münasebetiyle Aziziye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazı buluşmasına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’da katıldı. Ilıca Merkez Cami’de sabah namazı sonrasında vatandaşlarla buluşan Başkan Orhan ve İlçe Müftüsü Ebubekir Bayrak, cami cemaatiyle çorba içip sohbet ettiler. Belediye Başkanı Orhan, bu tür organizasyonların önemine değindi. Din görevlilerine büyük görevler düştüğünü ifade eden Başkan Orhan, "İlçe Müftülüğümüzle birlikte tertiplediğimiz güzel bir sabah programında daha hemşerilerimizle bir araya geldik. İnsanları uyarmak, yön vermek zorundayız. Çünkü biz Aziziye Belediyesi olarak bu ilçede sevgiyi, kardeşliği, dostluğu, tüm toplum içindeki demografik yapıda hiçbir ayrım gözetmeden onları kucaklayarak bir strateji belirledik. Böyle güzel bir toplum içinde sevgiyi, dostluğu, kardeşliği yaygınlaştırmak üzere hep beraber çalışmak zorundayız. O nedenle sizlerin üzerinize düşen görevi en iyi şekilde yapacağınız kanaatindeyim." diye konuştu.