BAŞKAN ORHAN, ANAOKULLARI GEZDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, beraberinde AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile ilçe sınırlarında bulunan anaokullarını gezdiler. Milletvekili Aydemir ve Başkan Orhan’ın çocuklarla olan diyalogları dikkatlerden kaçmadı. Son yıllarda eğitim kalibresinde büyük değişimler olduğunu gözlemlediklerini söyleyen Milletvekili Aydemir, okul öncesi eğitimin önemine değindi. Aydemir, “Okul öncesi dönemdeki çocuklar, tıpkı bir hamur gibidir. Yetişkin dönemindeki kişilikleri bu dönemde şekillenir. Eğitim sayesinde çocuklar, sorumluluk almayı, kurallara uymayı, sabretmeyi, özgüven geliştirmeyi, akıl yürütmeyi, paylaşmayı, dayanışmayı, anne ve baba dışında önemli başka insanların da olabileceğini, karşılaştığı problemleri etkin şekilde nasıl çözeceğini, grup olarak hareket etmeyi ve kendini ifade edebilmeyi öğrenir. Bu nedenle ailelerin eğitimlerde okul öncesini ihmal etmemeleri gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

BAŞKAN ORHAN; İLÇEMİZDE ANAOKULLARIN SAYISI ARTIYOR

Son yıllarda konutlaşmanın artmasına oranla nüfusu da bir o kadar artışa geçen Aziziye’de eğitim yatırımlarının varlık göstermesinin memnuniyet verici olduğunu kaydeden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Erzurum Milletvekilimiz İbrahim Aydemir bey ile ilçemizdeki anaokullarını gezerek yavrularımızın geleceğe hazırlandığı harika ortamları yerinde gördük. Son yıllarda ilçemizde eğitim yatırımlarının artış göstermesi bizleri de sevindiriyor. Bu tür insan odaklı yatırımların her zaman arkasında ve destekçisi olacağız.” dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.