BAŞKAN ORHAN; MALAZGİRT RUHU UNUTULMAMALI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Muş’un Malazgirt ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 947. yıldönümü etkinlikleri için Malazgirt’e gitti. Türk medeniyetinin fetih medeniyeti olduğuna dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “En büyük fethimiz gönüllerin fethidir. Kaç asır geçerse geçsin varlığımız bu sayede devam ediyor. Malazgirt’te kazandığımız zafer bize Avrupa’nın ortalarına kadar giden yolu açmıştır. Bu yüzden Malazgirt, Mekke, Medine, Bursa, Edirne, İstanbul, tüm Balkanlar demektir. Malazgirt ruhunu unutursak ne öncemiz kalır ne sonramız. Biz Malazgirt’te sadece bir zafer kazanmadık Malazgirt’te millet olduğumuzu tüm dünyaya ilan ettik. Şayet Malazgirt ruhunu yaşatmayı başaramazsak geçmişimizle birlikte geleceğimiz de kaybederiz. Ecdadın bu toprakları bize yurt yaptığı Malazgirt’te Reisimizin yanındayız” şeklinde konuştu.


“TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYİZ”

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Malazgirt zaferinin önemine vurgu yaptı. Birlik ve beraberliğe büyük ölçüde ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Başkan Orhan, "Bizim birliğimizi bozmaya çalışanlar şunu bilsin ki, özümüz o kadar sağlamdır ki asla bunu başaramayacaklar. Büyük Türkiye'de ne ekonomik darbe girişimlerine 15 Temmuz gibi hainlerin yaptığı darbe girişimleri sonuç vermemiştir, vermeyecektir. Türkiye'yi tehdit etmeye kalkanlar gereken cevabı her zaman misliyle alırlar." dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.