ALAYBEYİ MAHALLESİNE KİLİT TAŞI

Aziziye sınırları dahilindeki 69 mahalle statüsündeki köye belediye tarafından her yıl aralıksız olarak devam ettirilen kilit taşı ve asfalt çalışmaları bu yılda sürüyor. Hafta sonu Alaybeyi mahallesine giderek yapılan çalışmaları yerinde gören Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bayram öncesi tamamlanması planlanan kilit taşı çalışmaları için talimat verdi. Başkan Orhan, belediye olarak en geniş hizmet alanına sahip olduklarını dile getirerek bu hizmet sezonunda tüm köylerdeki çalışmaların bitirileceğini söyledi. Kilit taşı olmayan köy olmayacağını da belirten Orhan, “Alaybeyi Mahallemizde kilit taşı yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah çok kısa zaman içerisinde buradaki çalışmaları tamamlayacağız” diye konuştu.