ORHAN; ESNAFIMIZ EKONOMİNİN CAN DAMARIDIR

Bir süre önce yapılan seçimlerle yeniden Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı görevine getirilen Rasim Fırat’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ahilik müessesesinin öneminden bahsetti. Beraberinde Belediye meclis üyelerinden Mehmet Akarsu ile birlikte gittiği ziyarette ESOB Başkanı Rasim Fırat ile uzunca sohbet eden Başkan Orhan, esnaf ve sanatkârların yerel yönetimlerden beklentilerini dinledi. Başkan Orhan, “Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rasim Fırat beyi ziyaret ederek, ahiliğin şehrimizdeki yeri ve önemi üzerine konuştuk. Bizlerde yerel yönetimler olarak elimizi taşın altına koyup esnafımızın beklentilerini yerine getirmek için çaba göstereceğiz” dedi.