BAŞKAN ORHAN’IN ILICA ÇIKARMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca mahallesinde esnafla buluştu. Esnafın tamamını gezerek her biri ile ayrı ayrı sohbet eden Başkan Orhan, Ilıca’nın çehresinin değişeceğinin sözünü verdi. Kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte konutlaşmanın hızla artışa geçtiği Ilıca’da çarşı düzenlemeleri ve rekreasyon alanları çalışmalarının süreceğini açıklayan Başkan Orhan, ilçenin ekonomide en büyük etkisi olan termal tesislerin ve yeni termal yatırımların Ilıca’ya kazandırılacağını kaydetti. Ilıca esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Orhan, yeni hizmet sezonunda belediyecilik çalışmalarının artarak süreceğinin de altını çizdi.

ESNAFIN ÖZEL İLGİSİ

Ilıca mahallesinde yaptığı gezi boyunca vatandaşlar tarafından sürekli olarak ilgi odağı haline gelen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, zaman zaman öz çekim yapmak için vatandaşlar tarafından da durduruldu. Başkan Orhan’a özellikle gençlerin ve çocukların yoğun olduğu dikkatlerden kaçmadı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.