ORHAN; ÖNCE İSTİŞARE SONRA HİZMET

-BAŞKAN ORHAN EV GEZİLERİNDE

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sıklıkla yaptığı ev ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çekerken vatandaş nezdinde de bu davranışı takdir görüyor. Ev ziyaretleri kapsamında Ilıca mahallesinde ev hanımları ile istişare ederek bir süre sohbet eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, önceki günlerde Yarımca yolu üzerinde Emrullah Ay isimli vatandaşın evine giderek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Burada mahalle halkı ile geç saatlere kadar sohbet eden Başkan Orhan, istişare kültürünün önemine değindi. Belediye çalışmalarında öncelikle halkın beklentilerinin karşılanmasının gerekliliğini anlatan Başkan Orhan, “Aziziye Belediyesi olarak ta bu anlamda duyarlılık göstermeye devam ediyoruz. Yine Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında mahalle gezilerimizi sürdürüyoruz. Buralarda vatandaşlarımızla bir araya gelip sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz. Hal böyle oluna da hizmeti sıkıntısız bir şekilde halkımıza aktarmış oluyoruz” diye konuştu.

EV ZİYARETLERİ MUTLU EDİYOR

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla vatandaşlar tarafından taktir edilen Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın, özellikle akşam saatlerinde istişare amaçlı bu ziyaretlerini devam ettirmek niyetinde. Başkan Orhan’ın ev ziyaretinden memnuniyetini anlatan Emrullah Ay, “Belediye başkanımız Muhammed Cevdet Orhan beyi mahallemiz sakinleri ile birlikte hanemizde misafir ettik. Bizleri kırmayıp yoğun programlarının arasında zaman ayırıp aramıza katıldığı için teşekkürlerimizi sunarız. Bu tür ziyaretler sayesinde vatandaş başkan ilişkileri güçlenmiş ancak bu şekilde hizmette başarı edilmiş olur” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.