DOĞUNUN EN BÜYÜK MESİRE ALANI İFTARDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

-AZİZİYELİLER İFTARDA BULUŞTU

-SOKAK İFTARLARINDA BİRLİK MESAJI

-5 BİN KİŞİLİK DEV İFTAR

Aziziye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak bu yılda 5’incisi düzenlenen sokak iftarlarında birlik beraberlik mesajları verildi. İlki Ilıca mahallesinde tertip edilen iftar programının adresi Aziziye Belediyesi tarafından yaptırılan yakın zamanlarda açılışı yapılacak olan doğunun en büyük mesire alanı olarak adlandırılan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Mesire alanı oldu. Hayatını eğitime adayan ve 15 Temmuz gecesi darbecilere meydan okuyarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde şehit düşen İlhan Varank’ın isminin verildiği parkta düzenlenen iftar organizasyonu semazenler ve Erzurumlu tasavvuf sanatçılarından Ferhat Buluç konseriyle devam etti. Ilıca mahallesindeki iftar organizasyonuna AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, Büyükşehir ve Aziziye Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte il ve ilçe teşkilatları katıldı. Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi üzerinde yapılan etkinliği de AK Parti Milletvekili Orhan Deligöz’de iştirak etti. Ev sahipliğini Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın yaptığı Ilıca ve Dadaşkent iftar programlarında yoğun katılım dikkatlerden kaçmadı.

 

5 BİN KİŞİLİK İFTAR ORGANİZASYONU

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar organizasyonunun bu yıl 5’incisi düzenlendi. Ilıca mahallesi İlhan Varank Mesire Alanının görücüye çıktığı iftar organizasyon görsel şölen niteliğindeydi. Ilıcalı vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği davette sanatçı Ferhat Buluç’un ilahi ve tasavvuf müziği katılımcıları adeta mest etti. Dadaşkent ve Ilıca’da toplam 5 bin kişiye verilen iftar yemeğine rekor katılımın olduğu görüldü. 

 

MHP İLE BİRLİK MESAJLARI

Milli Egemenlik Caddesi üzerinde ki düzenlenen iftar organizasyonuna MHP İlçe Başkanı Murat Karadaş ve bazı ilçe yöneticileri ile birlikte gelen Başkan Orhan, iftar sonrası yaptığı konuşmada birlik mesajları verdi. Böylesi organizasyonlarla birlikteliklerin sağlandığına dikkat çeken Başkan Orhan, “Ülkemizin dış mihraklara karşı verdiği mücadelelerde böylesi birlikteliklere ihtiyacımız var. Geleneksel hale getirdiğimiz bu tür etkinliklerle sosyal belediyeciliğin gereklerini yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı kararlılıkla ve istikrarla yeni organizasyonlara imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

 

SEKMEN; VATANDAŞIMIZ HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

İftar organizasyonlarının Ilıca’da ki davetine katılan AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kürsüde birer konuşma yaptılar. Başkan Sekmen konuşmasında hizmette devamlılık vurgusu yaptı. AK Parti Belediyeciliği ile Erzurum’da da büyük mesafeler kat edildiğini söyleyen Başkan Sekmen, “Büyükşehir Belediyesi olarak insan odaklı çalışmanın gayretinde olduk. Aziziye Belediye Başkanımızın gayretleri de takdire şayandır. Bu tür organizasyonlar insana verilen değeri ortaya koymaktadır” dedi.

 

ILICALI; AK PARTİ İLE YÜZLER GÜLÜYOR

AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ise konuşmasında Ak Partinin 16 yılda ülkeyi getirdiği konuma dikkat çekti. Belediyecilikte çağ atlandığını ifade eden Ilıcalı, “16 yıl önceki Türkiye ile şimdi arasında dağlar kadar fark var. Bugün her alanda bu gelişimi görmek mümkün. Ilıca’da da gerek kentsel dönüşüm çalışmaları gerekse sosyal belediyecilik alanında büyük hizmetler verilmiş. Emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

DELİGÖZ; YENİ DÖNEMLERDE DE İSTİKRAR İÇİN DEVAM

Dadaşkent organizasyonunda iftar sonrası konuşma yapan AK Parti Milletvekili Orhan Deligöz, Ramazan ayının güzelliği ile birlikte 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. 24 Haziran’da yapılacak seçim ile istikrarın oylanacağını ve ülkenin kaderinin belirleneceğini anlatan Deligöz, “Vatandaşlarımız sandığa giderken eski Türkiye ile yeni Türkiye’yi iyice kıyaslayıp düşündükten sonra mührü vurmalıdır. Bugün verilecek yanlış karar yarın bedeli çok ağır olarak vatandaşa yansıyacaktır” dedi.

 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.